Следва

Дейвид Бекъм и H&M отпразнуваха дебюта на колекцията бански костюми в Лондон

Графа, Прея и Печенката на гости на "България търси талант

Петият полуфинал на „България търси талант”, излъчен на 12 май, се открои от последните няколко концерта с подбора и изпълненията на талантите, които показаха на строгото жури, че не само са чули, но и са способни да реализират техните препоръки...

Events преди 9 години

Петият полуфинал на „България търси талант”, излъчен на 12 май, се открои от последните няколко концерта с подбора и изпълненията на талантите, които показаха на строгото жури, че не само са чули, но и са способни да реализират техните препоръки. Още с първото изпълнение на Тереза Георгиева, социалните мрежи бяха заляти с изключително позитивни коментари и окуражаващи послания, които продължиха до края на шоуто. Над 8 000 гласуваха в интернет на страницата на шоуто още по време на живото предаване, а близо 15 000 интернет потребители следяха събитията в шоуто чрез talant.btv.bg.

Кой от участниците, обаче, ще спечели най-много зрителски гласове, ще стане ясно тази вечер от 21.30 часа. И докато талантите се борят за любовта на феновете на сцената, зад кулисите те стават приятели. Доказателство за това са отпадналите от шоуто момчета от U Move, които подкрепиха царицата на индийските танци Тереза Георгиева и станаха част от нейното изпълнение в понеделник вечерта. От останалите участници в живото предаване в понеделник най-силен интерес зад сцената имаше към Бейхайдин Симеонов и Константин Кучев. Докато попинг чудото танцуваше, Косьо забавляваше екипа и талантите с други свои авторски парчета, носещи необичайните имена „Сандвич с антибиотик”, „Радиацията” и други.

И докато Талантите тръпнат в очакване на зрителското решение кой от тях ще си осигури място на финала на сцената на шоуто ще се качат Графа, Прея и Печенката, които ще забавлява зрителите в залата и феновете на шоуто.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.