Следва

Еврейски кисели тиквички (анджинара

Bumble and Bumble

Марката Bumble and Bumble призвежда продукти за грижа за косата и професионални стилизиращи средства както за фризьорски салони, така и за лично ползване в домашни условия...

преди 9 години

Bumble and Bumble e име сладко и благозвучно, име на една от най-добрите козметични линии, специализирани в грижата за косата.

Основана още през 1977 година и популярна на световния пазар, компанията Bumble and Bumble много скоро ще стъпи на родна почва с целия си арсенал от шадящи и възстановяващи косъм формули както за професионална стилизация, така и за ползване у дома.

Изпробвани в екстремни условия, като бекстейджа на New York Fashion Week, качествени продукти на американската марката, които вече ни бяха представени на специална презентация в София, показват неограничени възможности в стайлинга.

С помощта именно на Bumble & Bumble се създават няколко прекрасни тенденции в прическата тази 

Ето какво могат с примери от дефилетата в Ню Йорк, доверили се на Bumble and Bumble.

Sporty and Sleek


Vera Wang, hair by Bb. Editorial Stylist Jimmy Paul


Джими Пол

Гладката мека прическа е добра само по себе си, но ако добавите няколко аксесоара и конска опашка, това ще добави стил и обем. През този сезон конските опашки са хванати ниско и то с математическа точност, създавайки контраст с по-женствените и богато украсени дрехи представени на модните подиуми. Гладка или с обем, хваната зад ухото, за да пада около лицето, тези визии създават усещане за отпуснатост и достъпност – с нотки на изтънченост.

Bb. Стилистът Джими Пол създаде спортно елегантни конски опашки за Vera Wang. За Wes Gordon, James Pecis създаде визия, с която може да бъде индентифицирано момичето от града. Комбинирайки семпла жеснственост с нюанс от грънджа на 90-те години, прилежно небрежни, умело създадени отпуснати конски опашки. За Tanya Taylor, Bb. стилиста Алън Лууд в чест на 60-те създаде гладка визия, с коса сресана назад.

Основни продукти: Thickening Hairspray, Straight Blow Dry и Thickening Crème Contour.


Джими Пол и  Джеймс Пекис


Алън Ууд 

A BIT KNOTTY

Opening Ceremony, hair by Anthony turner


Антъни Търнър

Техники за връзване, плитки и усукани захващания. Дали на небрежна спирала или навита на палмовиден кок, тази пролет видяхме косата захваната по различни начини. За разлика от предишните сезони, някои бяха с мокър ефект, някои стегнати, някои многоцветни, но всички бяха много “сега”.

Opening Ceremony, поиска от Антъни Търнър да създаде бърза и небрежна визия, все едно всеки модел туко що е слязъл от кабриолет.

Bb. Стилиста Джордан М въплати визията на Catherine Malandrino. Комбинира старата класика с новото, създавайки една леко небрежна, модерна версия на традиционния кок.

Основни продукти: Thickening Hairspray, Surf Spray, и Thickening Dryspun Finish.


Джордан М

DOWN-TOWN

Herve Leger, hair by  Bb Editorial Stylist Laurent Philippon


Лоурън Филипон

Дълги плитки и двойни текстури.От разбъркани къдрици до прически с мокър ефект, косата просто e спусната надолу. Видът “cool girl” винаги е бил фаворит на модния подиум – и този път прическите се носеха различно с нови "закачки” що се отнася до текстурите. Най- добрият начин да опишем косата, която създаде Bb. Стилистът Лоурън Филипон за BCBGMAXAZRIA е ефирна и мека.



Лоурънт направи първо вълни на косата с помоща на кръгла маша. След което мина със Semisumo по кичурите за да се оптуснат буклите и да им придаде жива визия. Продължи с Prêt-à-powder, за да освежи корените и чрез Dryspun Finish бе финалното докосване, придавайки дефиниция и лекота като перце на косата.

При Herve Leger, Laurent придаде вид на двойна текстура. Мокър ефект отпред и ефирен и лек назад.

Основни продукти: Thickening Hairspray, Semisumo, Thickening Dryspun Finish, Prêt-à-Powder, Thickening Full Form Mousse, Bb.Gel


 

More from View Sofia

More