Следва

Реге звездата JAHCOUSTIX записа поздрав за феновете си в България

Образцова визия: Вили Боршукова преобрази Стефания Колева и Ваня Щерева

Вчера в салон MAGAMA се състоя демонстрация на водещите тенденции в...

People of art преди 9 години

Вчера в салон MAGAMA се състоя демонстрация на водещите тенденции в прическите и грима за лято 2014. Стефания Колева и Ваня Щерева бяха преобразени от коафьора Вили Боршукова в доста приятни, актуални за сезона цветове и дължини.



Визията на Ваня и Стефания - каре с дълбок триъгълник, ще бъде основната и в късометражния филм „Образцов дом“ по романа на Ваня Щерева. Прическите са в златисто кафяви тонове с асиметрично поставени удължения в предната част. Гримът респективно е в натуралните цветове, тип арабски пясък, сенките  - също в неутрални нюанси, червилата - подчертано бледи. 





Имаше предложения и за абитуриентките, като ниско разположения кок тип „Кармен“, максимално изчистен от аксесоари.



Госпожа Боршукова даде и няколко съвета относно поддръжката на косата през лятото. Опитният специалист препоръчва да бъдем особено внимателни към косъма на пряка слънчева светлина и задължително да използваме подхранващи продукти, които предпазват косата от увреждане от силните слънчеви лъчи.




Тази прическа стои прекрасно на Ваня Щерева...



... а също и на Стефания.


Добре е да се знае още, че при цветовете се запазва актуалното златисто, карамел, шоколад, капучино или коняк. Хубав е да се използват няколко нюанса, което дава повече обем и плътност на цвета – това е супер актуалното в момента Бронде.



При грима през настъпващата пролет също има голямо разнообразие. Хитов е "френският грим", натуралният или така наречен "нуди" грим. За устните - оранжево или огнено червено, но само ако гримът на очите е почти незабележим. Златното е на мода във всичките му вариации, както и блестящите клепачи, тюркоаз, кафяво и черно.




Опушени клепачи, цвят на старо злато, тюркоаз, праскова – това са цветовете, които ще греят на очите през пролетта. За подсилване на грима може да ползвате всякакви модели изкуствени мигли – цели, на снопчета или на косъмчета – в зависимост от това колко дълго искате да ги носите. Не забравяйте веждите – те са рамката на лицето. Не ги оставяйте рошави и без форма.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра