Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 19 - 25 май

Дизайн за вдъхновение: Dimore Studio - винтидж шик дуото на годината

Те са признати за най-добрите автори на интериора, наричат своя стил Винидж шик и поличиха най-висока оценка на шоуто Maison & Objet. Ако не се сещате, ще ви кажем, че става дума за дуото Dimore Studio...

All About Life преди 9 години

Те са признати за най-добрите автори на интериора, наричат своя стил Винтидж шик и получават най-висока оценка на парижкия панаир Maison & Objet. Става дума за дуото Dimore Studio, в състав: Емилияно Слачи и Брит Моран.

Ето какво казват те за своето ноу-хау: "Опитваме се да смесваме колкото е възможно повече компоненити в дизайна - цветове, материали или обекти от различен произход. Стараем се да има много неща от платина. Така всичко изглежда като че ли е винаги на едно и също място. Тя придава съвсем различно значение на нещата".

Предлагаме да погледнем няколко от техните проекти, които впечатляват с мащабите и сложността си:


Реставрация на Гранд хотел Милано - една от най-успешните творби на талантливото дуо. За стените на стаите, те са избрали любимия си сиво-син цвят.


Ресторант Карузо, Гранд хотел Милано

От далечната 2003 година до сега Емилияно Слачи и Брит Моран си сътрудничат с известни разработчици от двете страни на Атлантическия океан: в Европа те работят с Тиери Коста, а в Америка - с Ян Шрьодер.

След работата им по грандиозния исторически Гранд хотел Милано, им е възложена задачата по дизайна на светлинна инсталация за Public Chicago хотел, който вече приема гости. 


Eкспозиция на Аrtcurial в Париж

Емилиано и Брит живеят в Милоно, но прекарват толкова много време във Франция, че там са закупили апартамент, чийто блестящ интериор е публикуван преди година и половина в списание Interior Design.


Pump Roomq, в Чикаго

Eдни от последните им завършени проекти са тези на австралийския бутик за екокозметика Aesop, ресторант Ceresio 7 в Милано, частна галерия, отново в Милано, като и няколко проекта в САЩ.


Парижката квартира на Емилиано и Брит 

Още от днес (23 май 2014):

Сватбата на Ким и Кание - най-обсъжданото събитие на годината. На всяка цена!

Street style вдъхновения - днес намигваме на лятото 

И още...

More All About Life