Следва

Новите колекции: Louis Vuitton, resort 2015

Модни градски истории: Totally Culture

Отново е петък и като по традиция се събуждам с усмивка от специалната ми, надъхваща аларма, която...

All fashion преди 9 години

Отново е петък и като по традиция се събуждам с усмивка от специалната ми, надъхваща аларма, която сигнализира подаващия се от ъгъла уикенд. Въобще не си и помислям да натисна snooze бутона и веднагически се изстрелвам от леглото. Ритуалната разходка до кухнята като с вълшебна пръчица поставя купа свежи ягоди в ръката ми, а от кафемашината подсещащо ме поглеждат билетите за театър, заемащи стратегическото място на чашата за еспресо. Грабвам ги и на секундата ги пускам в чантата, не ми се иска да забравям пропуска си за дозата жизненоважна култура, която чакам с гъделичкащо желание цяла седмица.

Запътвам се към гардероба с вече преполовената купичка алени плодове и мислено визуализирам днешния си аутфит, който някакси трябва да постигне баланс между работна спретнатост, доза естетска артистичност ( да живее театралният дрескод, колкото и неглижиран да е той напоследък) и парти закачливост, да не забравяме, че все пак е ПЕТЪК, а той гордо носи славата си на купонджия! Забързано започвам да "разлиствам" закачалките и сред купищата рокли със сериозен и настоятелен тон ми проговаря любимия гащеризон MM6, моят вечен моден спасител. Все още не съм попадала на друга дреха, която да комбинира мъжкото и женското по толкова неустоимо стилен начин. Щастливец си днес, тананикам му, ще те водя на театър.



Неутралната черно-кремава комбинация ми дава картбланш да внедря щипка цветност и декоративност във визията. Червеният дантелен изящник с етикет Just Cavalli е виден аристократ и ще се превърне в абсолютен акцент на аутфита, а деликатно подсказващите за себе си флорални мотиви, подаващи се от бюстието и супер удобните балеринки - бързоходки, разведряват с парти заряда си. Колието с прозрачни пластини и златиста верига и масивната металическа гривна пък поставят силен тренди завършек.

Времето отново се изпари незабелязано, а аз отново закъснявам за работа. Сплитам набързо косата си в любимата лежерна рибешка кост и излитам с приятната илюзия за приветлив слънчев ден. Тайничко се надявам да ми остане време за кратка обиколка на централните софийски галерии преди театралната фиеста, това ще е мечтаният светъл завършек на сивата и начумерена седмица.









Гащеризон, MM6

totallyerectedstore.com
Блейзър, Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Флорално бюстие, Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Клъч, Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Колие, MM6
totallyerectedstore.com
Гривна, Noritamy
totallyerectedstore.com
Балеринки, Just Cavalli
totallyerectedstore.com

Модел: Деница@Ivet Fashion
Стайлинг: Пола Попова
Фотограф: Росица Генчева

Виж още истории: 
Модни градски истории: Totally Party
Модни градски истории: TOTALLY танцувално
Модни градски истории: TOTALLY танцувално
Модни градски истории: Totally плодово
 

More All fashion