Модни градски истории: Totally Culture

Отново е петък и като по традиция се събуждам с усмивка от специалната ми, надъхваща аларма, която...

Отново е петък и като по традиция се събуждам с усмивка от специалната ми, надъхваща аларма, която сигнализира подаващия се от ъгъла уикенд. Въобще не си и помислям да натисна snooze бутона и веднагически се изстрелвам от леглото. Ритуалната разходка до кухнята като с вълшебна пръчица поставя купа свежи ягоди в ръката ми, а от кафемашината подсещащо ме поглеждат билетите за театър, заемащи стратегическото място на чашата за еспресо. Грабвам ги и на секундата ги пускам в чантата, не ми се иска да забравям пропуска си за дозата жизненоважна култура, която чакам с гъделичкащо желание цяла седмица.

Запътвам се към гардероба с вече преполовената купичка алени плодове и мислено визуализирам днешния си аутфит, който някакси трябва да постигне баланс между работна спретнатост, доза естетска артистичност ( да живее театралният дрескод, колкото и неглижиран да е той напоследък) и парти закачливост, да не забравяме, че все пак е ПЕТЪК, а той гордо носи славата си на купонджия! Забързано започвам да "разлиствам" закачалките и сред купищата рокли със сериозен и настоятелен тон ми проговаря любимия гащеризон MM6, моят вечен моден спасител. Все още не съм попадала на друга дреха, която да комбинира мъжкото и женското по толкова неустоимо стилен начин. Щастливец си днес, тананикам му, ще те водя на театър.

Коментари: 1

B
budimir metalnikov (2014/05/16 / 23:03)
един ДЕН на Ден и Ица.. ОТНОВО Е ПЪТЪК..но всъщност е сряда. / цяла сутрин се опотвам да си изпера бельото, защото ще имам снимки днес, а ново нямам. майка обеща да ми купи за рожденния ми ден, но направи лош избор.. и сега, ето пак нямам нещо за пред хората. ох..докато го пера, може някой да е лайкнал моя снимка във фейсбук. я да видя.. имам време..тъкмо ше се накисне добре в приятната филигранна пяна, която прави праха за пране на Ариел.. никой не ми е писал..ами тогава, въобще няма да пера. ще сложа нещо по-нентрапливо, по-ученическо бельо.. това, за рожденния ми ден в десети клас.. ех, ако можеха да ми платят от тотали еректед..стига..омръзна да ми дават я демодирана тениска на енерджи от 2010, ..преди три месеца, когато снимах за промод ми се отблагодариха с дънки за парти , които мога да нося само във влака за провинцията. Тази букърката на ивет..кога ще престане да приема бартери..искам да получа и аз веднъж в живота си 170 лева да си купя поне бикините на ла перла.. с тези мрачни мисли се качвам на метрото..ох..със сигурност ще има някой гей фотограф, който ще говори с фалцет..може ли да застанеш малко по-селси,хайде по-бързо..вече снимаме цели 8 минути, а гаджето ми ме чака да се разхождаме в из художествените галерии..миналата седмица там имаше скулптура на мениса на Адам и Ева.. Явно ставаше дума за пениса на третия пол..ах, колко сочен и ягодов беше.. така си мисля в метрото ..ето слизам на Софийския..имаме среща пред този дворец ..но нито фотографи, нито някой носи чанти с дрехи.. ясн..сега ще ходят да ги взимат от някаква редакция...аз къде да чакам..да имах 3 лева да пия едно капучино в коста..Ще си купя кола и ще разглеждам Капитал лайт.. Интересна статия.- КАЗВАТ- БЪДИ СЕБЕ СИ, ИЗРАЗИ СЕБЕ СИ, СТАНИ СЕБ СИ.Аз съм Модел..и искам да стана модел..странно..между това, което вече съм и това, кеото искам да стана нямало разлика..постигнала съм всичко в живота..благодаря ти Капитал Лайт.. минава един мой загубен колега от НБУ..дно не ме види,че съм сама,, ще разбере,че си нямам гадже..аз имах, но беше в осми клас..това е доста секси..ще мисля за предметите в осми клас, докато правим кадрите..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.