Следва

Каква Omnia жена се крие в теб. Уникалната игра с луксозни награди от ViewSofia и Bulgari

Седмичен ХОРОСКОП - 19 - 25 май

Най-накрая, от дълго време насам, ще имаме седмица, в която състоянието на биосферата почти през всички дни...

Astro преди 9 години

Най-накрая, от дълго време насам, ще имаме седмица, в която състоянието на биосферата почти през всички дни ще бъде благоприятно и ще ни вдъхне оптимизъм.

Най-добрите дни започват от сряда, когато ще се включи един от най-благоприятните и редки аспекти между Юпитер и Сатурн. Взаимният цикъл, между тези две планети в астрологията се смята за един от най-важните, определящ 20-годишна динамика на всички икономическите и обществени процеси. За тези 20 години такъв аспект се формира само два пъти и сега той открива последната трета от период, добър за използване на натрупания опит, знания и материални ресурси.

Първите два дни от тази седмица ще бъдат в известен смисъл статични. Първо, Слънцето се намира в последните градуси на Телец и се готви да го напусне и да промени качеството на енергията в биосферата. На второ място, Марс в 10-я градус на Везни е в стационарна позиция и му предстои във вторник връщане към директно движение. В тази позиция той има много силно влияние, но качеството на неговото действие ще зависи от конкретния хороскоп, ако тази позиция засяга чувствителна точна.

През тези дни ще бъде много полезно да се обобщят всички дела и да се решат задачите, от които зависи по-нататъшното развитие и движение напред. Особено внимание трябва да се обърне на финансовите проблеми и внимателното им дългосрочно планиране.

В сряда Слънцето преминава в знака Близнаци, чиято енергия ще съживи важните връзки, отваряйки възможност за развитие на личната инициатива. Maрс ден по-рано, тръгвайки напред, ще активира личните и обществени контакти, благодарение на което ще станат възможни нови договорености и установяване на нови прости и ясни правила при личните и колективни взаимодействия.

Най-благоприятното време по отношение на бизнеса настъпва от четвъртък до края на седмицата. А споменатият вече аспект между Юпитер и Сатурн ще достигне кулминацията си в събота, усилвайки благоприятния фон за намиране на надеждни инвеститори при изпълнение на интересни и печеливши проекти.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Активна работа!


Тази седмица ще бъде свързана с активна работа, която ще ти донесе големи ползи, но в същото време силно ще те измори. В първите дни от седмицата може да се наложи да изпълняваш волята на другите и няма да можеш да демонстрираш своята деспотична природа, тъй като самостоятелни решения и действия от теб няма да се изискват. Към средата на седмица може да се нагърбиш с повече работа, отколкото в действителност можеш да свършиш. И макар че ще се справиш с поставените задачи, умората ще бъде голяма. В края на седмицата ще имаш възможност да покажеш властния си характер и да ръководиш други хора.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Недоверие и мнителност!


Помисли доколко можеш да бъдеш сигурен в човека, който в момента е до теб. Може би наистина го харесваш, но ако му нямаш пълно доверие, тогава е по-добре да се въздържиш от решителни стъпки. Много е възможно, през тази седмица, да промениш представата си за него.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пагубна ревност!


През първата половина на седмицата, може да станеш жертва на собствената си ревност. Не и` позволявай да вземе връх над всички твои мисли и чувства, тъй като в случай на пълна власт над трезвия разсъдък, те очакват катаклизми, които ще те лишат за дълго от мир и щастие. Петък е перфектен ден за помирение.

РАК 22.06 – 23.07

Зло търпи, но зло не прави!


Бъди внимателен и предпазлив в началото на седмицата, тъй като през това време, твоите завистници и противници ще бъдат особено активни и може да се опитат да ти навредят. Ще можеш да отстояваш позицията си, само ако си напълно уверен в своята правота. С проблеми от финансов характер може да се заемеш в средата на седмицата, събитията, които предстоят, ще допринесат максимално за разрешаване на паричните затруднения. През тази седмица, особено в нейния края, се постарай самият ти да не причиняваш зло на никого, тъй като негатива, много бързо може да се върне обратно към теб!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Прилив на енергия!


Цялата седмица ще бъде свързана с материалната страна на твоя живот, с решаване главно на финансови въпроси и за житейски радости, време и сили, почти няма да ти останат. В началото на седмицата е необходимо да върнеш дълговете си, както и да изискаш да ти върнат взетите някога от теб пари. Към средата на седмицата приливът на енергия ще бъде толкова силен, че е необходимо да и` намериш някакво приложение, в противен случай може да доведе до конфликти с близките ти хора. Поради това планирай по-голямата част от работата именно тогава. Краят на седмицата посвети на финансови разчети и планиране на своя бюджет.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Активност и креативност!


В началото на седмицата, може да почувстваш изолираност и нежелание за комуникация с други хора, но не си струва да се бориш с това състояние, напротив, моментът е подходящ да се заемеш със себе си, да разбереш своите мисли и чувства, и своите желания и мечти. Към средата на седмицата, това състояние ще се промени от само себе си, ще можеш да поставиш доста конкретни цели пред себе си и уверено да вървиш към тяхното постигане. В края на седмицата, особено изразена ще бъде твоята активност при усвояване на всичко ново, ще се увеличи и твоята креативност.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Дилеми!


За теб тази седмица ще бъде благоприятна, особено в романтичната сфера. Опитай се да не прекаляваш с храна и други удоволствия в началото на периода, въпреки че ще имаш влечение към различни видове развлечения, особено към тези, в приятна компания. Настроението ти от самото начало ще бъде положително. През втората половина на седмицата ще бъдеш поставен пред някаква дилема и ще се наложи да използваш своите аналитични умения, за да направиш правилния избор. Ще се наложи да избираш, но при избора се ръководи от разума, а не чувствата.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Организирай деня си!


Дезорганизацията, която ще те съпътства през тези седем дни може да се отрази неблагоприятно върху професионалната ти дейност. За да се справиш с работата си, ще се наложи добре да организираш себе си и своя дневен режим. Ако ежедневието ти не е подредено, хаосът може да обхване и работните ти дела. Това е прекрасно време за учене, разширяване на кръгозора, пътуване, изучаване на чужд език. Авторитетът ти може значително да нарасне, за сметка на придобитите знания. През събота и неделя е желателно да се заемеш с нещо интелектуално. Например, лекции, музеи или изложби, а през вечерите може да посетиш театър или балет.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не се намесвай!


В началото на седмицата може да се забъркаш в много глупости, за което в последствие ще съжаляваш. На първо място се постарай в нищо да не се намесваш, да не правиш прибързани решения и нищо да не планираш през първите няколко дни от седмицата. Към средата на седмицата, до голяма степен поради сътвореното от теб по-рано, настроението ти ще бъде лошо, но депресията и самобичуването, няма да ти помогнат. Близък човек, с когото имате добри отношения ще ти помогне да разрешиш ситуация, както в личен, така и в делови план.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Релакс!


Идва подходящ момент за отдих. Ако си в отпуск, той ще премине успешно. Почти през цялата седмица никой и нищо няма да те безпокои, всички преживявания и притеснения ще стоят далеч от теб и ще можеш да си позволиш да се отпуснеш и да забравиш за всичко. Финансовото ти състояние в средата на седмицата е такова, че може да си позволиш почивка. В края на седмицата ще се обостри чувството ти за хитрост и ще ти се прииска да подобриш положението си по нечестен начин, от което е по-добре да се въздържиш!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Зареждане с жизненост!


Ако през тази седмица започнеш да усещаш недостиг на енергия, пресни плодове и зеленчуци, в големи количества, ще ти бъдат от полза. Непременно включи в ежедневната си диета, плодови и зеленчукови салати и фрешове. В същото време, може да си направиш от плодове и зеленчуци и подхранваща маска за лице. Благодарение на тези зеленчуково-плодови дни ще се заредиш с жизненост, но също така ще забележиш значително подобрение в състоянието на кожата си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Вълнуващо!

Настроението през тази седмица ще бъде доста романтично и вълнуващо, очакват те неочаквани запознанства, трепетни срещи или любовни приключения. Почивните дни прекарай с тези, които обичаш, или в компанията на човек, който възнамеряваш да очароваш.

Грейс Джоунс - едно от големите открития на 70-те, за което сме разказали тук>>, е родена на 19 май, 1948 гдина. 
 

More Astro