Следва

Лора на крачка от смъртта - утре вечер във Фамилията

Робърт Патинсън си взима почивка от киното. Записва дебютния си албум!

Легендарният Едуард Кълън от сагата "Здрач" работи усилено върху своя първи музикален албум и е на път да сбъдне една от неосъществените си мечти...

People of art преди 9 години

Британският актьор Робърт Патинсън остава киното зад гърба си. Легендарният Едуард Кълън от сагата "Здрач" работи усилено върху своя първи музикален албум и е на път да сбъдне една от неосъществените си мечти. Това сподели близкият му приятел Брейди Корбет.

Според него звездата отдавна копнее да се занимава с музика, но покрай успеха на „Здрач“ е оставил настрана желанието си. Преди да го достигне световната слава обаче, Робърт често свирел на китара и пиано в английски пъбове. 


В албума феновете на актьора ще се запознаят и с неговите вокални възможности. Патинсън е създал две парчета към саундтрака на „Здрач“ – „Never Think“ и „Let Me Sign“. Освен това е записал и песни за лентата „How to Be“.

В интервю за L.A. Times през 2008 г. Робърт загатна за музикалната си страст, като каза: „Музиката е моят резервен план, ако с актьорството се провалят нещата“.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра