Следва

Стил дилемите на бала: Да или Не на роклята тип торта за абитуриентската нощ

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Благословена от Chanel е сватбата на Попи Делевин и Джеймс Кук, която се състоя в...

All fashion преди 9 години

Благословена от Chanel

Такава е сватбата на Попи Делевин и Джеймс Кук, която се състоя в църквата St. Paul в Лондон миналата седмица. Една от 17-те шаферки, разбира се също в Chanel, е Кара Делевин. Събитието уважиха и звезди като Гери Халиуел и композиторът Андрю Лойд Уебър. Булчинското одаяние е някакъв рядък изблик на добре премерен силует, подплатен от подходящите материи – сурова коприна и жоржет, преливащи в триизмерни флорални мотиви. Ние също се радваме да кажем „Да!” на подобен изтънчен избор.

Пухкав Instagram профил



Междувременно успя да създаде Кара Делевин, регистрирайки зайчето си Сесил Делевин. Малката нежна топчица в цвят капучино събра повече от 46 000 последователи в рамките на седмица и облагороди образа на стопанката си мъжкарана. Тази новина може и да не е от световно значение, но със сигурност повече подобни профили ще подобрят общата картинка в социалните мрежи. В края на краищата, зайчетата не могат да си направят селфи.

Тя е супермодел и впечатляваща актриса





Това може да важи за много от лицата в съвременните медийни среди, но пък ние сме категорични едва за едно такова явление: Лили Коул. Манекенка на редица световни лейбъли, тя е позирала и с модел бельо, създаден от нашенския дизайнер Ники Божилов (Nikolay Bozhilov). Както и да е, причината за нашето възхищение е новото превъплъщение на Лили Коул в ролята на Хубавата Елена от Троя. Стилната сценография и съвременното й излъчване на границата между мръсница и светица, режисирано от Ник Банал, са вълнуващи два часа, които могат да бъдат прекарани в ложите на Manchester Royal Exchange до 7. юни тази година.

Две порции интериорен дизайн и модна илюстрация за десерт...



...си поръчваме от обедното меню на новия ресторант Fera в Claridge, Лондон. Заведението със сигурност вече е иконично по целия свят, защото е изтъкано от дизайнерските решения на интериорното гуру Гай Оливър, а стените му красят образите на Даян фон Фюрстенберг, Албер Елбаз, Пол Смит и други модни икони: някои фотографирани от Елън фон Унтверт, а други – нарисувани от водещия моден илюстратор Дейвид Даунтън. Категорични сме, че подобен храм може да се случи и на територията на София.

“Създаване на модел за успех за британските модни дизайнери”



E нов жанр в маркетинг стратегиите, който може и трябва да влезе в сила и у нас. Във Великобритания начинанието е лансирано от Британската Модна Камара, като проектът е колаборация между London Business School и Агенцията по защита на родното производтво. Целта е студентите да изготвят устойчиви планове за млади и навлизащи на пазара дизайнери, за да прогресира британската модна индустрия. Ако не се лъжем, тя е третата по големина на Острова и при все това активно търси своите работещи бизнес модели, а апетитът й за нови имена не може да бъде задоволен. Може би работата в екип между различните индустрии е това, чийто липса най-остро засяга прохождащите нашенски дизайнери.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.