Следва

Кан 2014: Лупита Нионго блестяща в индиговата си дреха от Келвин Клайн

Бионсе и Джей Зи като Бони и Клайд в трейлъра за съвместното им турне (видео)

Най-богатото семейство в шоубизнеса отново успя да надмине всичките ни очаквания...

People of art преди 9 години

Най-богатото семейство в шоубизнеса отново успя да надмине всичките ни очаквания. Бионсе и Джей, които напоследък се озоваха в заглавията на пресата със скандалното видео, в което сестрата на Би, Соланж атакува рапъра, правят всичко възможно да отклонят вниманието на почитателите си от тази случка и да го насочат към по-важното – музикалния им талант.

И имайки предвид кадрите, което изгледахме преди малко, може би двамата ще успеят да го направят. Би и Джей пуснаха в мрежата страхотен трейлър за предстоящото им турне, в който участие взимат Блейк Лайвли, Шон Пен, Дон Чийдъл, Джейк Гиленхал, Еми Росъм, Гилиермо Диас.













Филмчето прилича по всичко на тийз към нов касов блокбъстър с много стрелба, обири, полицейски коли, сексапилни мадами и всичко, което може да превърне една лента в хитова продукция, само че в неговия край излиза надписът : „Няма да излезе никога”.





Вместо филм Бионсе и Джей стартират турнето си в края на юни, като планират да изнесат заедно близо 20 концерта. Това е първото им съвместно турне и то носи името On The Run.

Цените на билетите са едни от най-скъпите за концерт в последно време. Средата им стойност е 300 долара, а желаещите да бъдат точно пред сцената ще трябва да платят впечатляващите 5 000 долара за място. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра