Следва

След десет години затишие излиза новата книга на Емил Тонев

Кан 2014: Лупита Нионго блестяща в индиговата си дреха от Келвин Клайн

В поредицата фантастични фешън присъствия в тазгодишното издание на Фестивала в Кан, които...

People of art преди 9 години

В поредицата фантастични фешън присъствия в тазгодишното издание на Фестивала в Кан, които вече имахме удоволствието да видим отблизо и да покажем подробно, се нарежда и най-красивата жена в света, както я нарече списание People - Лупита Нионго, категорична представителка на А-листата на добре облечените, истински блестящи с добрия си усет за стил звезди.

Миналия понеделник с нея започна стартовата ни за седмицата петорка на най-доброто в модата от предните 7 дни, а днес имаме истинското удоволствие отново да я представим, този път в качеството й на посланик на Lancome. Виждаме 32-годишната звезда от "12 години в робство" на специалното общо събитие на IFP /Independent Filmmaker Project/, Calvin Klein Collection & Euphoria Celebration of Women In Film, което се състоя на Лазурния бряг миналата вечер.

Лупита грее в рокля с цвят на нощ, бляскава и вечерна, едновременно секси и страшно палава, естествено от новата колекция на Calvin Klein. Коктейлната рокля без презрамки на американския дизайнер е чудесно комбинирана с почти невидимите сандали от сребро на Stuart Weitzman, за които вече писахме, че всички ги обичат и всички ги носят. Още един великолепен пример, че има защо.



Силуетът и кройката на роклята са перфектни, нищо не е прекалено тясно или пък твърде широко. Хоризонталният отвор под бюста е нещото, което отдалечава дрехата на светлинни години от скуката. Фантастично подбраните грим, лаконични обеци и малка чантичка, допълват имиджа брилянтно, защото го допълват и му пасват добре, без да са твърде очевидно matchy-matchy.

Лупита остава в Кан, остава да видим как ще надстрои великолепната си първа поява в рамките на Феста, защото й предстои червен килим в поредната фестивална вечер, а съвсем очевидно е от поне няколко месеца насам, че госпожица Нионго знае отлично какво и как, за дa се получи ТОП.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра