Следва

Днес избрахме: Слънцезащитната линия на CLINIQUE

Фризьорът на звездите Джозеф Коняк очарова българските си колеги

150 фризьора от цялата страна се събраха преди дни на годишния пролетен семинар организиран от Глобал Брендс ЕООД, официален...

Hair преди 9 години

150 фризьора от цялата страна се събраха преди дни на годишния пролетен семинар, организиран от Глобал Брендс ЕООД, официален представител на холандската марка професионална козметика за коса KEUNE и английската марка професионални уреди за коса DIVA Pro Styling.

В специалната първа част на семинара многобройните гости на професионалното събитие бяха запознати с най-новите продукти от портфолиото на Keune: линиите Care Line Satin Oil, за която вече писахме и която горещо препоръчваме в качеството й на луксозна лечебна серия с етерични минерали и 5 подхранващи масла за уникално здрав, копринено мек и блестящ косъм, и за подобрено в забележителна степен качество на косата, без омазняване или утежняване.

Освен с този бюти феномен, техническият екип на Keune България - Георги Николов, Десислава Сомлева, Мария Иванова и Венелин Василев, запозна присъстващите и с най-новата модна колекция KEUNE - пролет-лято - The Soft Touch. Идеята зад колекцията е създаване на изчистени прически, лесни за оформяне, с деликатни линии и естествени и пастелни нюанси, пресъздаващи усещането за спокойствие, лекота и нежно докосване. Разнообразието и деликатните пастелни нюанси и материи на дрехите в най-новaта пролетно-лятна колекция на Benetton/Sisley допълваха чудесно мекото и свежо усещане на прическите от колекцията Soft Touch, създавайки нежно и незабравимо впечатление. 



Във втората част на семинара гостите имаха удоволствието да се насладят на страхотно шоу, презентиращо официално за първи път професионалните уреди за коса Diva Pro Styling. На сцената, заедно с невероятният екип на KEUNE България изключително приятна изненада беше гостуването на британския фризьор на звездите Джозеф Коняк (на първата снимка), който пристигна в България специално за шоуто на DIVA.

Очарователният господин Коняк демонстрира няколко свои прически и разкри някои от своите професионални тайни. Впечатлен от изключителното ниво на своите български колеги и топлото посрещане, Джозеф се е съгласил да изненсе няколко специализирани обучения в България, които, както ни информираха от Глобал Брендс, следват да бъдат уточнени и представени на всички желаещи да участват фризьори от София и страната.



В самия край на семинара бяха представени най-новите серии продукти на марката Keune - Care Line Satin Oil, Care Line Keratin Curl, и невероятните стилистични възможности на новите професионални уреди Diva.

Благодарим на KEUNE за невероятното неделно удоволствие!
 

 

More from View Sofia

More Hair