Следва

Кан 2014: Моника Белучи в черната дантела на Dolce&Gabbana на премиерата на "Чудеса"

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кози завършек на иначе стилната визия демонстрира Дженифър Лорънс по време на...

All fashion преди 9 години

Кози завършек на иначе стилната визия...

...Демонстрира Дженифър Лоурънс по време на Tonight Show миналата седмица. Не знаем дали това е временна обсесия или дългосрочна тенденция, но със сигурност в някои моменти е добре да се опрем на добре забравения консерватизъм. А на нас той ни казва: не искаме жени с бради, особено такива, които ужасно много приличат на синтетични екстеншъни. Ние също донякъде харесваме експериментаторката Кончита Вурст и то предимно заради гласовите й способности, и за това, че е единствена по рода си. Но добрият вкус е голям процент усет кога да спреш и кое да не копираш.

Когато секси не е секси



Става дума за плакат с Дейвид Бекъм, разбира се. Футболист, бизнес предприемач и прясно изфабрикуван дизайнер, той очевидно се възприема и като незаменим модел. Как го прави? Доза затормозеност, доза джуки и доза неясни обещания тип „Аз ще оправя нещата, не че знам как” се смесват в рекламната кампания за новата му колекция мъжки бански за H&M. Конкуренция? Нулева, освен, в най-добрия случай, Бен Стилър в ролята на Зулендър от едноименния филм.

Когато световното е на родно ниво





Това е колекция булчински рокли със завършек, смело напомнящ на родната модна индустрия. В сърцето на свитата от супермодели, представящи суперлуксозни булчински рокли на Pronovias, е чехкинята Каролина Куркова, която се опитва да се скрие зад оскъдните орнаменти от бяла коприна. Всичко останало е тюл, който на витринен принцип ще позволи младоженецът да направи последен оглед преди да каже финалното „Да”. Колекцията на испанския лейбъл бе представена в Ню Йорк през изминалата седмица и това е един от редките случаи, в които се радваме, че сме пропуснали дефиле.

Черна точка за Белия дом...




...успя да докара Мишел Обама с визията си за международния Ден на майката. Акомпанираше й великата Нора Джоунс, а ние се чудим така ли изглежда една американска майка днес – отбелязваща празниците с нещо, наподобяващо ежедневно работно облекло? Имената на дизайнерите не са оповестени. Харесваме факта, че Първата дама е по-близо до средностатистическите граждани, но нека не забравяме, че тя е предимно пример за подражание. А ние определено не бихме желали подобни дрехи да се превърнат в тренд.

Бяла рокля, черна точка





И за Блейк Лайвли във вечерен тоалет на Chanel. Поводът е 67-ят Филмов Фестивал в Кан и по-специално премиерата на филма „Мисис Търнър”, в който Лайвли участва. Неясно остава търсеното от Лагерфелд внушение на одаянието, но ние сме категоричи – щедрото смесване на мек пух и прозрачни пайети в областта на и без друго пищното деколте на Блейк не създава усещане за супер лукс, а по-скоро ни напомня на реквизит за филм като Мулен Руж. От целия аутфит сме съгласни единствено с обувките.
 

More All fashion