Следва

Сиара стана майка на момче

Кан 2014: Премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част I"

По време на 67-мото издание на филмовия фестивал в Кан екипът на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част I“направи дебютното представяне на новия филм от поредицата...

Movies & TV преди 9 години

По време на 67-мото издание на филмовия фестивал в Кан екипът на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част I“ направи дебютното представяне на новия филм от поредицата, който идва в кината у нас едновременно със световната си премиера на 21 ноември 2014 година. На събитието присъстваха звездите на продукцията Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Лиъм Хемсуърт, Сам Клафлин, Доналд Съдерланд, както и новото попълнение в актьорския състав – Джулиан Мур.




Джулиан Мур


Лиъм Хемсуърт


Джош Хъчерсън


Дженифър Лорънс

Световният феномен „Игрите на глада“ продължава да поддържа разбушувалия се огън с новия филм, който заварва Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) в окръг 13, след като тя буквално разрушава игрите завинаги. Под ръководството на Президент Койн (Джулиан Мур) и напътствията на доверените си приятели, Катнис разперва криле и се впуска в борба за спасяването на Пийта (Джош Хъчерсън) и един народ, вдъхновен от нейния кураж. Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ е Франсис Лоурънс, а сценарият е дело на Дани Стронг и Питър Крейг. Продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик. Филмът е създаден по третия от трилогията романи на Сюзън Колинс, издадена в тираж от над 65 милиона само в рамките на САЩ.
 

Още от днес (20 май 2014):

Тялото:_ Най-добрите напитки за отслабване и прочистване на тялото

Силвестър Сталоун направи безплатна реклама на България

Love to quote: _7 зареждащи цитата за по-богата седмица

И още...

More from View Sofia

More Movies & TV