Следва

Любов и футбол: Красивата Ирина и голият Роналдо за испанския Vogue

Сиара стана майка на момче

"Много рано" сутринта в понеделник Сиара и рапърът Фючър приветстваха на бял свят своя син...

People of art преди 9 години

"Много рано" сутринта в понеделник Сиара и рапърът Фючър приветстваха на бял свят своя син.

Раждането се е случило в Лос Анджелис, а името, което двамата родители са избрали все още не е известно. Наскоро 28-годишната Сиара призна, че тя и нейният любим вече имат име за бебето, но не пожела да разкрие повече подробности за него.

Това е първото дете за щастливата майка и четвърто за годеника ѝ, рапъра Фючър.
Сиара много обича децата и смята, че е истинска благословия да има свое собствено.





Преди време певицата сподели, че бременността ѝ е минала много лесно и забавно, макар че самата тя не е знаела какво да очаква от този период. Музикалната звезда получавала съвети от своята приятелка Ким Кардашиан, която роди дъщеря си през месец юни миналата година и която само след дни ще сключи брак със своя любим Кание Уест.

Певицата сподели и за реализацията на новия си албум и плановете бързо да влезе във форма, след като роди своето момченце.

„Продължавам да записвам албума си. А в момента, в който тялото ми е готово да започне с фитнеса, се отправям към залата. Позволявам си много неща в момента“, каза дамата.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра