Следва

Програма на Зона Култура фест 20 - 25 май

Любов и футбол: Красивата Ирина и голият Роналдо за испанския Vogue

Роналдо се осмели да захвърли всичките си дрехи за новата корица на испанския Vogue...

People of art преди 9 години

Роналдо се осмели да захвърли всичките си дрехи за новата корица на испанския Vogue. Футболната звезда позира заедно със своята половинка - прелестната Ирина Шейк и няма как да не споменем, че кадърът, който от Vogue са избрали за водещ, прилича досущ на този с Ким и Кание Уест от преди месец.

Ирина е облечена в бяла рокля без презрамки, подобна на тази на Кардашиян, но Роналдо, за ралика от Уест, се крие чисто гол зад нея. И само дългият крак на моделката дели всички фенки на спортиста от сбъдването на техните най-големи мечти.

Сесията е дело на Тестино, а за работата му с двойката Йоланда Сакристан, главен редактор на изданието, казва: "Корицата на новият ни брой не е просто кадър на Роналдо и Ирина заедно, тя е зрелищна снимка с енергията и магията на Марио Тестино, който е уловил техните души!"





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра