Следва

Какво ново: Max Factor представя: Clump Defy Extensions & Facefinity All-Day Primer

Sublime Mèches - Защитете изрусената коса и увеличете блясъка й

Леонор Грейл отговори на тези две предизвикателства със специален терапевтичен...

Hair преди 9 години

Леонор Грейл отговори на тези две предизвикателства със специален терапевтичен шампоан - Sublime Mèches, който веднага стана незаменим в света на красотата.

Леонор Грейл - Най-добрия приятел на жената…

От както за първи път започнала да съветва жените да ползват напълно натурални продукти за коса, Леонор Грейл по-добре от всеки друг разбира сложната и емоционална връзка между жената и косата й.
Блестящ символ на женственост, признак на жизненост, показател за настроенията и импулсите, косата е обичана и ценена от жените, но често им се иска тяхната да е различна:
да е права, когато имат къдрава; руса, когато са брюнетки; по-обемна, когато е тънка. Накратко – те винаги искат промяна.

… Кой е насреща когато са настроени за промяна?

Независимо дали искате да промените малко прическата, да скриете бели коси или да придадете наситеност на естествения цвят, изрусяването е модно и се радва на огромно одобрение. Но, ако този ритуал, който е по-увреждащ, отколкото може да ви се струва, ще бъде удоволствие, то нека споменем две притеснения, свързани с него: как да поддържаме блясъка на тези повдигащи настроението руси коси възможно най-дълго, като същевременно се грижим за косъма и скалпа? Те стават чувствителни заради процес, който травмира и, който носи след себе си други щети (сешоар, боядисване и т.н.), които се трупат с годините.

С тази задача наум, Леонор Грейл ползва натрупания 45 годишен опит и отново се обръща за решение към природата, вземайки най-добрите съставки, за да създаде шампоан, който най-сетне да се погрижи за тези две нужди: Sublime Mèches.

Целенасочен подход за специфичните нужди

Поради това, че изрусената коса не е третирана по същия начин като боядисваната, тя изисква друг подход. Дължините и краищата са особено увредени от изрусяването. С осигуряването на хранителен коктейл от активни съставки, нужни на тези специфични зони, Sublime Mèches успокоява, възстановява и разкрасява косата. Създаден без сулфати (което означава, че може да бъде ползван върху коса, преминала през „Бразилска кератинова изправяща процедура“), без парабени и глутен (важен и малко познат алерген), той е специално създаден за чувствителни скалпове.

Експертните познания на Леонор Грейл за иновативен естествен продукт 

От самото начало Леонор грейл черпи вдъхновение за своите продукти от природата. Верен на тази философия Sublime Mèches е резултат от комбинирането на три растения: диво зеле (crambe maritimа), което запазва цвета на изрусените коси, като намалява окисляването на липидите; протеин от киноа без глутен, който реструктурира кутикула на косъма; и амарант, който със своите аминокиселини подхранва в дълбочина увредената коса.

Мекота, чистота и сила, които произвеждат невероятен ефект: съживено сияние, дълготраен блясък и интензивно подхранване. Sublime Mèches слага „тик“ във всяка кутийка и предлага на жените свободата да изглеждат зашеметяващо, без да увреждат косата си, но и да виждат реализирана мечтата си за красота за дълго.



Цена 200 мл: 84 лв

More from View Sofia

More Hair