Следва

От MOSCHINO за телефона ни с любов

Б като Библия, Б като Блог

В рокля Marchessa насред Бруклин...

All fashion преди 9 години

Абитуриентката аз!

В рокля Marchessa насред Бруклин, Ню Йорк, в обувките Christian Louboutin и великолепно стилизираната прическа в прекрасен кок е сбъднатата мечта на блондинката Хелена от Brooklyn Blonde. Вдъхновението е Met Gala 2014, пренесено тук, у нас, в точно това време от годината, е силно абитуриентско, защото е нежно, бляскаво, прозрачно, фино, бродирано. 

И няма нужда от червен килим, дори тротоарът (или градският покрив) не може да отнеме зрънце от разкоша му!!
















brooklynblonde.com

Маникюрът ми по цветове

















7 е свещено число, 7 са и цветовете на маникюра тази пролет, за които ни подсказва блогърът и стили Джен Пинкстън. По 4 от цвят имаме точно 28 идеи за ноктите, от които ще изпробваме поне 27. Всички неутрални, всички червени, всички металически и всички розови са в нашия топ 16. 

theeffortlesschic.com

Чорапът - новият фешън фетиш



Чорап е дума обикновена, но напоследък и дума модна, особено щом става част от новия супер тренд на пролетното време - обувката в компанията на чорап, който е високо вдигнат над нея или ниско смъкнат, но така че да се вижда. Дори със сандала си партнират чудесно, както вече показахме в десетките ни любими примера.

Харесваме го най-много и ще ги носим точно така, както е във вариант номер 3, макара и че и номер 2, с обувка в контрастен цвят, е много красива стил идея.

witanddelight.com

Така да сме всеки ден до края на лятото









Да е свежо в чинията, да е красиво на масата, да е разхлаждащо и леко опияняващо от чашата студено питие. Пожелаваме си го!  

theglamourai.com

Нарисувай ми любимите Лобутен и Валентино









С акварели и четки илюстраторът Кати Родригес рисува копнежи. Толкова е добра, че обувките й оживяват като истинските обекти на желание.

Така, ако нямаме един пайетен Valentino, флоралният Louboutin или приказният му съперник - розовият чифт с големи панделки при тока в шкафа с обувките си тази пролет, то поне можем да ги закачим на стената в дневната си, докато се надяваме бляновете ни да се материализират един ден. 

paperfashion.net
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.