Следва

От MOSCHINO за телефона ни с любов

Б като Библия, Б като Блог

В рокля Marchessa насред Бруклин...

All fashion преди 9 години

Абитуриентката аз!

В рокля Marchessa насред Бруклин, Ню Йорк, в обувките Christian Louboutin и великолепно стилизираната прическа в прекрасен кок е сбъднатата мечта на блондинката Хелена от Brooklyn Blonde. Вдъхновението е Met Gala 2014, пренесено тук, у нас, в точно това време от годината, е силно абитуриентско, защото е нежно, бляскаво, прозрачно, фино, бродирано. 

И няма нужда от червен килим, дори тротоарът (или градският покрив) не може да отнеме зрънце от разкоша му!!
















brooklynblonde.com

Маникюрът ми по цветове

















7 е свещено число, 7 са и цветовете на маникюра тази пролет, за които ни подсказва блогърът и стили Джен Пинкстън. По 4 от цвят имаме точно 28 идеи за ноктите, от които ще изпробваме поне 27. Всички неутрални, всички червени, всички металически и всички розови са в нашия топ 16. 

theeffortlesschic.com

Чорапът - новият фешън фетиш



Чорап е дума обикновена, но напоследък и дума модна, особено щом става част от новия супер тренд на пролетното време - обувката в компанията на чорап, който е високо вдигнат над нея или ниско смъкнат, но така че да се вижда. Дори със сандала си партнират чудесно, както вече показахме в десетките ни любими примера.

Харесваме го най-много и ще ги носим точно така, както е във вариант номер 3, макара и че и номер 2, с обувка в контрастен цвят, е много красива стил идея.

witanddelight.com

Така да сме всеки ден до края на лятото









Да е свежо в чинията, да е красиво на масата, да е разхлаждащо и леко опияняващо от чашата студено питие. Пожелаваме си го!  

theglamourai.com

Нарисувай ми любимите Лобутен и Валентино









С акварели и четки илюстраторът Кати Родригес рисува копнежи. Толкова е добра, че обувките й оживяват като истинските обекти на желание.

Така, ако нямаме един пайетен Valentino, флоралният Louboutin или приказният му съперник - розовият чифт с големи панделки при тока в шкафа с обувките си тази пролет, то поне можем да ги закачим на стената в дневната си, докато се надяваме бляновете ни да се материализират един ден. 

paperfashion.net
 

More All fashion