Следва

Ромина и Дарко Тасевски станаха родители на момченце

Националната телевизия стартира рекламна кампания за Мондиал 2014 под мотото „Влез в ритъма на Световното по футбол само с БНТ”

Седмици преди старта на Мондиал 2014, Българската национална телевизия стартира рекламна кампания под мотото „Влез в ритъма на Световното по футбол само с БНТ”...

Events преди 9 години

Седмици преди старта на Мондиал 2014, Българската национална телевизия стартира рекламна кампания под мотото „Влез в ритъма на Световното по футбол само с БНТ”. То е вдъхновено от официалния слоган на FIFA - ALL IN ONE RHYTHM („ВСИЧКИ В ЕДИН РИТЪМ”).

В рамките на кампанията лицата от спорта на БНТ заснеха ефектна фотосесия и серия от видеоклипове, посветени на най-голямото спортно събитие на годината. Методи Манченко, Камен Алипиев, Ники Ибришимов, Валери Генов, Люба Пашова, Иван Петров, Ивайло Ангелов, Петър Иванов, Радостин Любомиров, Георги Славчев, Антония Близнакова и Петър Василев са хората, благодарение на които зрителите ще станат съпричастни на всички емоции и страсти по стадионите в Бразилия. Тази година националната телевизия дава път на младото поколение спортни коментатори, а героите от славното футболно лято на 1994 г. също ще станат част от магията на футболните двубои в ефира на БНТ.

За пореден път Българската национална телевизия е официален медиен партньор на най-голямото спортно събитие в света, което ще се проведе в родината на самбата, кафето и футбола. От 12 юни до 13 юли 2014 г. първенството ще се излъчва по БНТ1, БНТ2 и БНТ HD. Мачовете ще могат да се следят и на живо чрез онлайн стрийминг на www.bnt.bg и на официалния сайт на Световното първенство за България



Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

И още...

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?