Следва

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

Ромина и Дарко Тасевски станаха родители на момченце

Прекрасното събитие се случи навръх 30-тия рожден ден на съпруга й Дарко, като един от най-големите подаръци в живота му...

People of art преди 9 години

Прекрасната Ромина Андонова, по мъж Тасевска, стана майка за втори път вчера. Прекрасното събитие се случи навръх 30-тия рожден ден на съпруга й Дарко, като един от най-големите подаръци в живота му.

Името на новороденото е Давид, и както по-голямата му сестра Дария, така и той, носят буквата на своя баща. Най-красивата българка за 2010 г. не скрива, че "чувството е прекрасно". Тя благодари на всички, които са я поздравили във фейсбук със следното послание:

"Искам да изкажа своите благодарности към всички хора, които споделиха с мен този прекрасен момент за пореден път!! Много съм щастлива и удовлетворена!! 
Благодаря - Тhank you - Khop khun ka (ขอบคุณ ค่ะ) - Toda raba (תודה רבה) !!"





Наследникът на българската красавица и македонския футболист се ражда в частна болница, която е спонсор на футболния отбор, в който Дарко играе. В края на миналата година той подписа договор с "Банкок Глас" и затова от март цялото семейство живее в тайландската столица. 

Името на Давид е избрал Тасевски. Той и Андонова имат дъщеря Дария, която вече е на 1,8 г. Тя е родена в Израел, тъй като по това време баща играеше за "Ирони" (Кириат Шмона), един от най-добрите отбори в страната.








Ромина и Дария

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра