Следва

Стил дилемите на бала: Да или Не на пластичните операции

Стил дилемите на бала: Да или Не на сутиена под роклята

В поредицата Да или Не, посветена на някои стил тенденции, наблюдавани у нас по време на абитуриентските балове, днес се разделихме на две по въпроса за или против сутиена под балната рокля...

All fashion преди 9 години

В поредицата Да или Не, посветена на някои стил тенденции, наблюдавани у нас по време на абитуриентските балове, днес се разделихме на две по въпроса за или против сутиена под балната рокля:

Елена - ДА!


Катрин Зита Джоунс

Няма да крия - тотален фен съм на идеята за луксозно бельо. Като под луксозно разбирам наистина класно бельо, визирайки 4-5 фирми от световна величина, което помпа самочувствието ми под дрехите както нищо друго, така, че никой, освен мен и който още трябва, да не знае причината за това.

Доброто бельо е абсолютна инвестиция, лично аз имам сутиен в бледо жълто на Dior от 80-те години на миналия век, наследство от мама /какъв късмет са еднаквите чашки/, който и до ден днешен е може би най-естетичната "долна" вещ, която притежавам. Просто съвършена извивка, уникално усещане, вирнат нос, причинен от чувството за невидим лукс и прочее екстри, който са изплатили немалката инвестиция от преди 30 години многократно. При това без да мръдне.

Ако оставим настрана задължителното условие всяка жена, от най-ранна възраст, да умее да цени и да разбира стойността на подобна инвестиция, смятам, че едни цици в секси сутиен са по-секси от същите, пуснати свободно. Независимо, че са в добра, продиктувана от ЕГН-то кондиция.

Една величествено скроена дантела, чиито край се подава фино изпод деколтето или прозира под копринената тъкан, е нещо уникално като въздействие - както естетично, така и еротично. А премерената и елегантна еротика е майсторлък, който знам, сигурна съм, че се овладява цял живот, а абитуриентския бал е един превъзходен повод да се вземе първият урок.

Дафна - НЕ!


Хилари Суонк

Отивам на бал. Роклята ми е от полупрозрачна тъмносиня коприна с убийствен гол гръб. Нежно гали кожата ми и абсолютно ми забранява да развалям тази естетика с нещо, наречено сутиен.

Разбира се, родителите ми не са съгласни всички роднини, учители и съученици да ме видят по този начин, но не защото изглеждам лошо или просташки, а защото не е прието. И ето че стигаме до същността на проблема – закостенелият консерватизъм, който в педантичността си би убил красотата.

Ако питате, нямам намерение да свалям горнището на роклята си, подаваща се през отворен прозорец на кола и крещейки в самозабрава. Бюстът ми няма да се натрапва, или да дразни. Просто ще нося рокля без сутиен, какво толкова? Добре де, ако положението стане много напечено, винаги мога да сложа от самозалепващите силиконови чашки на гърдите си, но предпочитам да не го правя.

Виж още: 
Да или Не на черната рокля за балната нощ
Да или не на сложните фризури и кокове за абитуриентската бална нощ
Да или Не на роклята тип торта за абитуриентската нощ
Стил дилемите на бала: Да или Не на роклята с пайети за абитуриентската нощ

Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

Б като _Библия, Б като Блог

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

И още...

Анкета

Да или НЕ на сутиена под роклята

More from View Sofia

More All fashion