Следва

Концертът на JOSE FELICIANO се отменя

Dance Center Mania в Слънчев бряг се завръща с 3-дневно откриване

Официалният Grand Opening е на 30-ти май заедно с асовете на българската техно сцена...

 

Music преди 9 години

Тази година "Мания" се завръща с 3-дневно откриване, което ще задоволи музикалните вкусове на всички свои приятели и клиенти.

Официалният Grand Opening е на 30-ти май заедно с асовете на българската техно сцена - Shoto, Andrez, Double D и Balthazar & JackRock.

На 31-и май за настроението на почитателите на по-лекия и разчупен хаус ще се грижи специален гост от Гърция David Kassi, както и най-добрият млад български DJ и продуцент DJ Diass и DJ K.I.K.O., с участието на невероятните момичета от Тhe Secret Garden Show.

Тази година стартира и нова Hip-Hop и R&B концепция. Всеки понеделник и четвъртък най-добрите български диджеи като DJ Ray Bon, DJ Stancho, DJ George, DJ Doncho, DJ Emotion, DJ Nikka и много други ще застават зад пулта. Host/МС на събитията ще бъде Иги Андровски. Ще гостуват и двете най-нашумели Hip-Hop турнета в България - Monstеr & Born 2 Hip-Hop.

Dance Center MANIA Sunny Beach представя на 02 юни (понеделник) - 3-ти ден от Grand Opening Партитата.

Първото по рода си събитие от серията "HIP-HOP POP CHAMPAGNE" със специални гости най-горещият немски DJ и продуцент DOLLAR BILL, един от най-известните български Hip-Hop DJ-и - RAY BON, безспорно най-сексапилната топлес DJane на Балканите - DJane NIKKA , а Host и МС на вечерта ще е отново Иги Андровски. Очаква ви едно уникално и незабравимо Hip-Hop изживяване!

Специално за всички Hip-Hop фенове от Бургас, ще има организиран Парти автобус, в който ще има DJ, който ще се грижи за настроението. Цената на билета за автобуса ще е символична.

Партитата на 30.05. и 02.06. ще бъдат излъчвани на живо по радио Power - FM Бургас, а на 30.05. и 31.05. на честотите на "Alpha Radio" Варна.

 

 

More from View Sofia

More Music