Следва

Сега пък малинов: новият цвят на Румър Уилис

Кан 2014: Леонардо Ди Каприо разпуска в компанията на манекенката Кейти Клири

Ако си мислим, леко заблудени, че Кан и по-конкретно неговите фестивални дни, са само премиери, пресконференции, червен килим и прочие официалности, е, не е точно така...

Лица преди 9 години

Ако си мислим, леко заблудени, че Кан и по-конкретно неговите фестивални дни, са само премиери, пресконференции, червен килим и прочие официалности, е, не е точно така. Звездите, вярно, идват с отправна точка бизнес, но забавленията и отдиха на Лазурния бряг също със сигурност привличат като магнит.

Сред многото красиви, талантливи, богати и палави хора във Франция в дните на Фестивала бе забелязан и Леонардо Ди Каприо. Холивудският красавец, за когото много ни се иска да се оженим, действително прекарва една от последните вечери в клуб Gotha, където будните хора на пресата го забелязват в компанията на няколко представителки на нежния пол, една от които се оказва хаотичната манекенка Кейти Клири. Казваме хаотична, защото е палава и много-много парти ориентирана, не че е лошо, и която отбеляза звездния си миг още през 2003 година, участвайки в шоуто America's Next Top Model.


Кейти Клири и Лео
Неволно възниква въпросът - къде в този момент са нахождат възлюбената на актьора Тони Гарн и съпругът на моделката Андрю Щърн?!

Сега, да се разсъждава защо двама млади и доста хубавки хора са заедно на нощен клуб по време на фестивал, е, меко казано, тъпо. Причините може да са 1001, но че в погледа на Лео се прокрадна палав нюанс, е факт. А че хубавицата Клири е в Кан съвсем не по принуда, също е категорично вярно. Онзи ден тънката Кейти беше забелязана из града на разходка с друг виден представител на индустрията - Адриан Грение /познаваме го от сериала на HBO - "Антураж"/.

Какво, как и с кого ще произлезе в тези волни фест-дни, вероятно предстои да открием. А дотогава - приятна воайорска наслада!




Леонардо Ди Каприо с тайнствена непозната

Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

Б като _Библия, Б като Блог

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

Стил дилемите на бала: Да или Не на сутиена под роклята

И още...

More from View Sofia

More Лица