Следва

Гола селфи илюстрация премахна Грейс Кодингтън от редиците на Instagram

Стил дилемите на бала: Да или Не на пластичните операции

В поредицата Да или Не, посветена на някои стил тенденции, наблюдавани у нас по време на абитуриентските балове, днес се разделихме на две по въпроса за или против пластичните опрерации...

All fashion преди 9 години

В поредицата Да или Не, посветена на някои стил тенденции, наблюдавани у нас по време на абитуриентските балове, днес се разделихме на две по въпроса за или против пластичните опрерации:

Дафна - ДА!


Виктория Бекъм 

Отдана съм наясно, че за света, който обитавам, външният вид е повече от определящ. Направо е суперважен: по дрехите посрещат и по акъла изпращат, но за последното не съм много сигурна. Най-малкото, никой няма да те „посрещне”, ако още от ученическите си години изглеждаш малко или много кофти.

Не че аз изглеждам така. Но една лека корекция, може би на устните или на бюста, ще ми даде преднина в някои важни житейски ситуации. Не е нужно да се набивам на очи, но съвсем малко пипване ще ми даде нужното обаяние. Със сигурност не искам да прекалявам със силикона, но си е инвестиция. Е, и риск, де.

Рано или късно щях да се реша на тази стъпка. Избрах да е преди бала, защото всяко подобно нещо се нуждае от пищен дебют. Ако трябва да съм честна, не бих го споделяла с познатите си, защото всеки иска не само красива жена, но и естествена. Обаче аз ще знам какво съм подобрила у себе си, което ще е допълнителен повод за радост и самочувствие.

Елена - НЕ!


Eма Уотсън

Не, не и не!
При този, да го наречем "красотата-е-симетрия" казус, има един основен контрапункт на засилката да се правят корекции, и той е "красотата-не-е-симетрия". Тя е всичко друго, но не и този изпосталял, при това неверен факт. Красотата е чар, красотата е различност, красотата е индивидуалност, красотата е смелост.


Таня Илиева

Винаги се сещам за едно прекрасно интервю с манекенката и актриса Таня Илиева, която в редакцията ни обожаваме, в което много успялата ни красавица разказва, че след първия си топ-ангажимент се обажда на баща си с признанието, че именно той, носът й, странен и неин, й е донесъл успехът. Факт!

Съвсем отделно е, че световният аршин за красота мери именно нестандартната и невъзможна за разказване хубост високо, "стандартите" са просто безинтересни, при това отдавна. Типичен представител на крайното мнение е Лагерфелд.

Крайно, Лагерфелдово или не, лично аз го споделям. Няма нищо по-безпомощно от пластика, освен от пластика на 18-годишно лице или тяло. Това е тъжен факт, който аз бих препоръчала да се преодолее интелигентно. Има десетки примери на жени, които са останали в историята с безкрайно красивите си "грозни" лица и фантастични истории за успех, любов и уникален живот. Има и хиляди "пипнати" хубавелки, които могат да напишат най-дебелата автобиография на света - тази на разочарваните и необичани момичета.

Затова, ако не друго, то поне си дължим време, за да решим. Решения от типа нов бюст, липосукция, ботокс, нов нос и прочие на 18 години са безумни. Дори и да се случат, нека е осъзнато.

Виж още: 
Да или Не на черната рокля за балната нощ
Да или не на сложните фризури и кокове за абитуриентската бална нощ
Да или Не на роклята тип торта за абитуриентската нощ
Стил дилемите на бала: Да или Не на роклята с пайети за абитуриентската нощ

Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

Б като _Библия, Б като Блог

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

Стил дилемите на бала: Да или Не на сутиена под роклята

Кан 2014: _Леонардо Ди Каприо разпуска в компанията на манекенката Кейти Клири

И още...

Анкета

Да или НЕ на пластичните операции преди бала

More from View Sofia

More All fashion