Следва

30 HD мача от волейболния турнир пряко по TV7 и NEWS7

Вики Политова с нов ръководен пост, вече в екипа на Нова Броудкастинг Груп

От днес Вики Политова поема поста Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп...

People of art преди 9 години

От днес Вики Политова поема поста Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

„Много се радвам, че Вики се присъединява към екипа на Нова. Тя е един от най-добрите и силни конкуренти, които съм срещал в моята кариера. Присъединяването й към екипа е сериозно предимство за компанията. Нейният богат професионален опит ще допринесе за постигането на стратегическата ни цел - затвърждаване позицията на Нова Броудкастинг Груп на водеща медийна група в страната”, каза Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор и заместник-председател на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп.

„Това е едно различно предизвикателство, което ще поема с огромен ентусиазъм. За мен е чест да приема поканата да се присъединя към екип от изключителни таланти и професионалисти, които са високо конкурентни, решителни и добре позиционирани да уловят новите възможности на съвременния медиен свят.”, коментира Вики Политова.

Вики Политова има над 14-годишен опит в медийния бизнес, по-голямата част от който е в bTV Media Group, където е заемала различни ръководни позиции. 

Тя има магистърска степен по „Бизнес администрация” от Университета Линкълн във Великобритания, както и редица специализации в България и чужбина.
 

Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

Б като _Библия, Б като Блог

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

Стил дилемите на бала: Да или Не на сутиена под роклята

Кан 2014: _Леонардо Ди Каприо разпуска в компанията на манекенката Кейти Клири

И още...

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра