Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

30 HD мача от волейболния турнир пряко по TV7 и NEWS7

Най-високо качество на излъчване в Световната лига ще предложат TV7 и NEWS7 във втората година на партньорство с Международната федерация по волейбол...

Events преди 9 години

Най-високо качество на излъчване в Световната лига ще предложат TV7 и NEWS7 във втората година на партньорство с Международната федерация по волейбол. Двете телевизии ще излъчат на живо поне 30 мача от
тазгодишното издание на турнира, сред тях всички 12 срещи на българския национален отбор от груповата фаза. Домакинските двубои на нашите ще бъдат показани с 11 HIGH DEFINITION камери, сред които ULTRA SUPER SLOW
MOTION И SUPER SLOW MOTION камера, заснемащи с 2000 кадъра в секунда.

Нищо няма да убегне от погледа на зрителите и благодарение на системата video challenge, която за пръв път ще се използва в България. Феновете на волейбола ще проследят на живо общо 23 мача от груповата фаза на турнира плюс поне още 7 от финалите във Флоренция.



Стартът е този петък от 19:30 със студиото на TV7 преди домакинството на България срещу Съединените щати във Варна. Гост-анализатори ще бъдат бившият капитан на националния отбор Пламен Константинов и Евгени Иванов - Пушката. В събота от 16:00 ч. NEWS7 ще покаже пряко дербито от група "А" между Бразилия и Италия. В 19:30 по TV7 започва студиото преди втория двубой на България срещу САЩ.

Спортната програма на TV7 и NEWS7 ще предложи и още интригуващи спортни събития. В петък по NEWS7 от 18,30 ще бъде показана пряко и футболната контрола между Канада и България, която ще се играе в Австрия. От петък NEWS7 излъчва и баскетболните финали между ЛУКОйл Академик и Левски, които обещават да са по-оспорвани от всякога.

Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

Б като _Библия, Б като Блог

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

Стил дилемите на бала: Да или Не на сутиена под роклята

Кан 2014: _Леонардо Ди Каприо разпуска в компанията на манекенката Кейти Клири

И още...

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?