Следва

Четиво в четвъртък: "Ези - тура" от Деян Енев

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Предстои ни едно много вълнуващо, усмихнато и слънчево лято. Толкова отдавна си мечтаем за него и го чакаме с такова нетърпение, че искаме да направим всичко...

Movies & TV преди 9 години

Предстои ни едно много вълнуващо, усмихнато и слънчево лято. Толкова отдавна си мечтаем за него и го чакаме с такова нетърпение, че искаме да направим всичко. Море, планина, почивка, дълги разходки... и разбира се любимите филми, без които не можем.

Ето я и поредната доза предстоящи премиери, за които ще си струва да отделим време и да влезем в салона, защото обичаме киното и искаме да му се насладим като подобава.

Не забравяйте и предишните предложения, които може да видите тук: (Trailer 1Trailer 2Trailer 3Trailer 4Trailer 5)
 
"Заедно по принуда" ("Blended")

Актьорите: Адам Сандлър, Ема Фурман, Ана Колуел, Уенди МакЛендон-Кови, Тери Крюз, Ема Фурман, Кевин Нийлън, Джоел Макхейл, Дрю Баримор, Бела Торн

Режисьорът: Франк Корачи

Сюжетът: След катастрофалната им първа среща, самотните родители Лорън (Дрю Баримор) и Джим (Адам Сандлър) се разделят с общо мнение само по един въпрос: че никога не искат да се видят отново. Но когато всеки от тях по отделно се записва за страхотна семейна почивка с децата си, им се налага да споделят общ апартамент в луксозен африкански сафари курорт за цяла седмица. И тогава се оказва, че първоначалното впечатление често е погрешно...
„Заедно по принуда" бележи третото комедийно сътрудничеството между звездите Адам Сандлър и Дрю Баримор, след успешните им екранни дуети в хитовите романтични комедии „50 първи срещи" и „Сватбеният певец."

Премиерата: 30 май (България)







"Нормално сърце" ("The Normal Heart")

Актьорите: Джим Парсънс, Мат Боумър, Алек Болдуин, Джулия Робъртс, Марк Ръфало

Режисьорът: Райън Мърфи

Сюжетът: Действието в “Нормално сърце” се развива в началото на 80-те години, когато Ню Йорк е превърнат в епицентър на смъртоносна епидемия, породена от все още не толкова познатата болест СПИН.

В основата на сюжета е писателя-активист Нед Уийкс, който задно с група съмишленици се опитва да помогне на болните от СПИН и да ограничи по-нататъшното разпространение на смъртоносната болест.

Премиерата: 25 май (световна)





"Внедрени в час 2" ("22 Jump Street")

Актьорите: Ричард Греко, Роб Ригъл, Питър Стормаер, Ник Оферман, Дейв Франко, Айс Кюб, Джона Хил, Чанинг Тейтъм, Джо Крест

Режисьорът: Фил Лорд, Крис Милър

Сюжетът: Сюжетът на “Внедрени в час 2” отново се фокусира върху полицаите Грегъри Дженко и Мартон Шмид, които този път са натоварени със задачата да проникнат под прикритие в един от големите местни колежи.

Но отношенията между двамата се променят когато Дженко попада във футболния отбор на колежа, а Шмид бива приет в бохемска група от почитатели на изобразителните изкуства. Сега двамата партньори трябва не само да разплетат опасния случай по който работят, но и да запазят своето дългогодишно приятелство.

Премиерата: 20 юни (България)







"And So It Goes”

Актьорите: Майкъл Дъглас, Палома Гузман, Франсис Стернхаген, Стерлинг Джеринс, Йайа ДаКоста, Даян Кийтън, Дейвид Аарън Бейкър, Франки Вали, Анди Карл

Режисьорът: Роб Райнър

Сюжетът: Орен Литъл е повече от ужасен и противен за всички. На него му се иска да продаде още една къща и да се оттегли от бизнеса с имоти, но неговият син, с когото почти не поддържат връзка, изведнъж му „сервира” внучка, за която Литъл съвсем не подозира. Именно присъствието й променя живота му из основи – той не знае какво да я прави, но пък си има съседка, която има и повече опит, и повече обич, и по-голямо търпение от него…

Премиерата: 11 юли (световна)

 





"Magic in the Moonlight"

Актьорите: Ема Стоун, Колин Фърт, Марша Гей Хардън, Джаки Уийвър, Хамиш Линклейтър, Айлийн Аткинс, Катрин МакКормак

Режисьорът: Уди Алън

Сюжетът: Историята в Magic in the Moonlight се развива във Франция в ерата на джаза през 20-те години на миналия век и разказва за необичайната среща между две пълни противоположности.

Героят на Фърт е англичанин, който вярва само на това, което вижда и решава да разобличи в измама млада французойка, която твърди, че общува с духове. След като прекарва повече време с нея, той постепенно започва да й вярва.

Пемиерата: в края на юли 

 





 
Още от днес (22 май 2014):

Черен списък: 8 продукта, които нямат място в хладилника

И още...

More from View Sofia

More Movies & TV