Следва

Клубна София този уикенд

За добрите дни и нощи

Оказа се, че фешън клубът PR предлага на посетителите си не само грандиозни хаус и транс партита.
Вчера, 20 Mарт, Sopharma отпразнува...

Галерии преди 17 години

Оказа се, че фешън клубът PR предлага на посетителите си не само грандиозни хаус и транс партита.

Вчера, 20 Mарт, Sopharma отпразнува там старта на новата рекламна кампания на своето талантливо, вече зряло дете, “Трибестан”.

Повече от 25 години “Трибестан” е на пазара, усъвършенства се и жъне успехи в България, САЩ, Русия, Полша, прибалтийските държави, а вече и в западна Европа.
Лекарството е разработено на базата на билката “бабини зъби”, която векове наред нашите предци са използвали срещу отоци, пикочни инфекции и за засилване на потентността.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> <@SITE_URLp>

Вече с подобрени свойства, “Трибестан” понижава холестерола, стимулира либидото и ерекцията, действа благотворно на неприятните симптоми при жени в климактериума, повишава цялостния тонус на организма. Изобщо, поредното революционно българско откритие.

Рекламната кампания с режисьор Магърдич Халваджиян е структурирана като мини сериал, ориентиран към дамската и мъжката аудитории, с подсказка , че проблемите, свързани с възрастта са нормална тема, която можеш да споделяш със семейството си и с приятели.

След края на презентацията се потопихме в приятната атмосфера, подкрепена от много добър кетъринг и изобилие от напитки. Тонусът определено беше висок благодарение на “Трибестан”.





Е, след всичко това как да не повярваш на слогана им: “ Добрите дни са повече!”
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии