Следва

Риана няма да се върне в Instagram

Ицо Хазарта: Съжалявам за мисленето си от преди десетина години!

Ицо Хазарта: Съжалявам за мисленето си от преди десетина години!

People of art преди 9 години

Цитат от интервю на лидера на ДПС Лютви Местан от предаването „Тази сутрин” влезе в най-новото парче на Ицо Хазарта „Хип-хоп” като елемент на политическа сатира.

„Точно този аспект на въпроса не е релевантен към политическата отговорност. Не става въпрос за спомени. Става въпрос за един добре организиран, добре премислен сценарий”, се чува в края на парчето, което очаквано предизвика фурор в социалните мрежи и само за няколко дни събра около 260 000 гледания в каналите за видеоразпространение.

„Гласецът на Местан много си пасна в ритъма на песента, а в интервютата много си личи колко той харесва гласа си”, сподели авторът в предаването „Тази сутрин”. „Институтът, към който той принадлежи, го е научил отдавна да не реагира на такива дребни неща”, продължи Ицо Хазарта.



Рапърът от група „Ъпсурт” още веднъж обясни защо с колегите му отказват участия на предизборни събития, въпреки че по време на всяка кампания получават оферти от всички партии. „За тия неща човек трябва да има позиция, не бих искал да се чувствам нищожен, защото съм взел пари от хора, които не понасям”, категоричен бе той. „Съжалявам за мисленето си от преди десетина години – да взема откъдето каквото мога”, сподели още Ицо Хазарта.

По думите му, предизборната кампания изобщо не е вдъхновяваща. „То е една глупост, понеже реално няма разговор за това какво трябва да се прави. Не е смешно, защото това са хора, които решават бъдещето на цялата държава и трябва нещата да се случват по по-различен начин”, подчерта той.

Ицо Хазарта отрече всички подозрения, че парчето му „Хип-хоп” е ирония към варненския рапър Dim4ou. „Повечето хора са разбрали хумора и не търсят нищо обидно. Конкуренция има и това е най-хубавото нещо. Повечето хора, които правят нещо за тая музика, не са от София”, изтъкна Ицо Хазарта.

Той дори обяви, че самият Dim4ou ще е един от следващите, които ще се включат в поредицата One Shot на лейбъла Facing the Sun. „Следващият, който ще участва е Явката DLG, мисля, че хората ще останат много възхитени от това, което ще направи”, разкри още Хазарта.

Той не пожела да сподели подробности около соловия си албум, „за да не го натоварваме с големи очаквания”. „Ако зорът е да се направи албум, той може да се напише и за една седмица, но вдъхновението не идва, когато искаш, а когато то си иска”, допълни той в коментар на това, че „Ъпсурт” нямат нов албум отдавна.

Помолен за обръщение към „всички, които го обожават”, в края на разговора той каза: „На трите които ме обожават, ще кажа: на първата да ми изглади синята риза за довечера, на втората да си оправи стаята, а на третата – да си изяде всичко в детската градина.”
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра