Следва

Онлайн премиера на „Без заглавие“ на режисьора и сценарист Иван Москов

Риана няма да се върне в Instagram

Барбадоската красавица написа в Twitter акаунта си, че всички подобни профили са фалшиви и тя няма общо с тях...

People of art преди 9 години

Ако искаш да следиш от близо завладяващия живот на Риана, от тук нататък това може да се случва само чрез следене на профилите й във Facebook и Twitter. Поп звездата все още не е върнала профила си в Instagram, за съжаление на много нейни фенове и за радост на други, които с регистриране на фалшиви акаунти, като BADGALRIRI_AGAIN, успяха да привлечат хиляди последователи на собствените си страници.

Барбадоската красавица обаче написа в Twitter акаунта си, че всички подобни профили са фалшиви и тя няма общо с тях, за да избегне подобни недоразумения.


Драмата около профила й в Instagram дойде, след като Риана публикува в социалната мрежа корицата на френското списание LUI, на което тя е доста провокативна и топлес. Всичките й 12 млн. последователи сигурно са били щастливи от гледката, но не и администраторите на канала за споделяне на снимки, които побързаха да свалят горещите кадри.

Малко по-късно настана истински смут сред използващите приложението, а от Instagram заявиха, че проблемите с профила на певицата се дължат на техническа грешка. "Този профил беше прихванат по погрешка от една от нашите автоматични системи и за кратко бе блокиран. Извиняваме се на причиненото неудобство", се казва в изявление на ръководството на компанията.

Въпреки извинението, цензурата, която наложиха на Риана явно доста я е разсърдила. Тя не дава признаци да иска да се върне обратно, но ще видим до кога...  
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра