Следва

Ако днес бях абитуриент - Стилистът Радостина Радичкова-Роди

Дневниците на редакцията - Алекса Чънг с колекция лакове, Грейс Кодингтън се нарисува гола, Маржела и Converse в супер колаборация…

Креативният шеф на американския Vogue бе „глобена” със спрян временно достъп до личния й профил в Instagram...

All fashion преди 9 години

Гола селфи илюстрация премахна Грейс Кодингтън от редиците на Instagram

Креативният шеф на американския Vogue бе „глобена” със спрян временно достъп до личния й профил в Instagram този уикенд. Причината социалната мрежа да цензурира Мисис Кодингтън е публикувана селфи илюстрация, на която 73-годишната Грейс взима плажната си баня върху шезлонг топлес. Че е тя, разбираме от емблематичната й червена коса. (Чети още)

Първата грим линия от Gucci Cosmetics



През септември на световния козметичен пазар ще се появи първата грим линия с марката Gucci, а за нейно лице е избрана жена със синя кръв и гените на Грейс Кели в днк-то си. Шарлот Казираги...(Чети още)

Най-моден Instagram. Новата премия на CFDA Fashion Awards



За да е в крак с времето, Съветът на американските модни дизайнери добави нова номинация в списъка на CFDA Fashion Awards — такава за собственика на най-добрия акаунт с модна тематика в Instagram. Победителят ще получи привилегията да бъде официален Инста-кореспондент на церемонията през юни. (Чети още)

Роузи Хънтингтън-Уайтли съблича дрехи пред V Magzine



Разголена под катове дрехи, британката съблазнява под жаркото слънце, събличайки едно по едно красивите си елегантни палта, ризи, панталони и сака с имена на луксозни лейбъли.

Насред великолепни неща от вълна и коприна, принадлежащи към зимния сезон, освен голото тяло на Роузи, се забелязват банските... (Чети още)

Converse и Maison Martin Margiela в чудесно фешън сътрудничество



Бели, но с ефект на пропукана от влагата боя върху стара дървена врата, по която личат следи от предишен цвят, са новите кецове Converse, създадени в сътрудничество с авангардната модна къща Maison Martin Margiela.

Подложени на дизайнерска модерация са два от емблематичните модела на американската спортна марка All Stars Chuck'70 и Converse Jack Purcell. (Чети още)
 
Алекса Чънг



След втория й договор с декоративната козметика Eyeko, Чънг подписа наскоро и такъв сNails Inc., на които става лице по повод 15-годишния им юбилей. За лондонската марка продукти за маникюра Алекса създава колекция лакове за сезон есен-зима 2014/15. (Чети още)
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.