Следва

Полският актьор Ян Новицки гост на 12-тия кинофестивал в "Двореца"

Кейти Пери и Мадона в няколко провокативни кадъра за V Magazine

Вече видяхме някои снимки от тази фотосесия и туит посветен на нея от Кейти Пери в Туитър...

People of art преди 9 години

Вече видяхме някои снимки от тази фотосесия и туит посветен на нея от Кейти Пери в Туитър, но сме изключително развълувани да видим всички кадри от сесията на Стивън Клайн за V Magazine.

Мадона и Кейти Пери позират за провокативни изображения, на които са облечени в черна кожа и позират като подчинени една на друга на някои от кадрите, а на други ясно си личи, че 29-годишната поп звезда определено има какво да научи от 55-годишната икона. Садо-мазо игричките им явно са преоткрили приятелството им, така че няма да се учудим, ако съвсем скоро двете не ни изненадат с нещо съвместно и ново.







Броят, в който ще бъдат публикувани кадрите се очаква на пазара в понеделник – 26 май.

В момента Мадона работи върху 13-я си студиен албум, за който си сътрудничи с Diplo, Natalia Kills and Avicii. Междувременно Кейти Пери е на път със своето шоу „Prismatic World Tour”.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра