Следва

Гала в най-откровения разказ за живота си – тази неделя в „Извън новините”

Антон Хекимян и Биляна Гавазова са новите водещи на "Тази сутрин"

Антон Хекимян и Биляна Гавазова са новите водещи на "Тази сутрин"

Events преди 9 години

Биляна Гавазова и Антон Хекимян ще водят сутрешния блок на бТВ от 2 юни, съобщиха от телевизията в четвъртък. Медията посочва, че двамата са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира.

"Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители", коментира директорът на "Новини, актуални предавания и спорт" в Би Ти Ви Медия груп Венелин Петков, цитиран в съобщението.

Гавазова и Хекимян заменят досегашните водещи Генка Шикерова и Константин Караджов.

На Шикерова й предстои раждане, а Караджов става продуцент в Би Ти Ви Новините след натрупания опит като репортер и водещ..

Хекимян, който работи от 2004 г. като репортер в "Тази сутрин", през септември 2013 г. пое воденето на предаванията "Тази събота" и "Тази неделя" на мястото на излязлата в майчинство Лора Крумова. Той е завършил журналистика в Софийския университет.



Биляна Гавазова е завършила "История" в Шуменския университет "Св. Константин Преславски". Има 10-годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио – Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио – София, където става главен редактор "Бизнес новини". В "Дарик радио" Гавазова натрупва опит и като водещ на сутрешния блок. Присъединява се към бТВ през 2010 г. година като репортер.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?