Следва

Сватбата на Ким и Кание - най-обсъжданото събитие на годината. На всяка цена!

Гала в най-откровения разказ за живота си – тази неделя в „Извън новините”

Непознатите лица на Гала – отличничка и подсказвачка в училище, цветарка и космонавт в детските мечти, а днес – майка, любима и… дори поетеса...

 

Events преди 9 години

В продължение на 10 години зрителите на Нова пият кафето си в нейната компания. За първи път обаче тази неделя /25 май/ ще надникнат в живота й, за да разберат неща, които никога не са знаели за нея. Непознатата Гала в своя най-искрен и вълнуващ портрет – такава ще видим една от най-обичаните телевизионни водещи в „Извън новините” тази неделя, от 13.30 ч. по Нова.

В своя видео дневник тя ще повдигне широко завесата над своя живот – ще ни разходи из дома си, ще ни отведе до Италия, ще ни срещне с най-важните за нея хора и ще ни изненада с неподозирани истории, спомени и умения… като например факта, че има книжка за мотор, а в училище, освен доказана отличничка, е била известна и като най-голямата подсказвачка. Връщайки се назад към детските години, ще разберем и колко смели и интересни са били мечтите й – да стане цветарка, доктор, учителка и дори космонавт. За първи път Гала ще допусне зрителите до хората, които истински обича, за да им покаже семейството си и за да ги направи свидетели на любовта й със Стефан – мъжът, за когото тя пише стихове.



И още – коя е невероятната женска четворка, колко пъти препрочита „Малкият принц” като студентка, кои са най-необичайните обяснения в любов, които е получавала, защо „възнаграждава” първата двойка на дъщеря си Мари с торта, коя тема ще напълни очите й със сълзи и как едно емоционално видео ще я развълнува изключително много?

Гала в най-откровения разказ за живота си и извън образа, в който сме свикнали да я виждаме – тази неделя в „Извън новините” – 25 май, 13.30 ч. по Нова.

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?