Следва

Петте любими книги на Юлиан Константинов

Сватбата на Ким и Кание - най-обсъжданото събитие на годината. На всяка цена!

Тя иска сватбата й да бъде най-пищното събитие на годината...

People of art преди 9 години

Ким Кардашиян е известна преди всичко с показния си начин на живот и с желанието си да бъде във вестникарските заглавия непрестанно. Не се и съмняваме, че всяко нейно действие около подготовката за сватбата й с Кание, а и самата такава, са част от плана на едно момиче, с не до там голям потенциал (ако не броим задните й части), да се превърне в модна икона, жена за пример и прочие неща, които, за съжаление, не се купуват само с пари.

Бъдещата г-жа Уест не спира да бие по самочувствие всички Холивудски красавици, а за да изтъкне за пореден път своето превъзходство, тя вдигна поредното кичозно пре-сватбено парти в Париж. 

За целта бъдещата булка нае двореца на Мария Антоанета и се появи на събитието в мини рокля Balmain покрита изцяло в скъпоцени камъни, заедно със своите придворни дами в лицата на сестрите си - Клоуи, Кендал и Къртни.










Клоуи Кардашиян


Къртни Кардашиян


Кайли Дженър

Разбира се, не всичко свършва до тук. Ако трябва да направим една бегла равносметка на сватбата, която има претенцията да се превърне в най-обсъжданата тема този уикенд, нещата ще стоят така...

Джей Зи и Бионсе ще станат част от програмата на сватбата срещу "скромните" 2 милиона щатски долара. Първоначално двамата не са мислели да присъстват на церемонията, защото не са искали да бъдат снимани, но явно нещата са се променили. Освен тях на сцената по време на сватбата ще излезе и Лана Дел Рей.

Ким Кардашиян е похарчила още два милиона долара за сватбена рокля, като дори не е сигурна, че ще я носи. Тя е създадена от британката Сара Бъртън, която облече за големия ден Кейт Мидълтън. Ким обаче е поискала нейната рокля да е с много по-голямо остро деколте и да е много прилепнала. Брюнетката има още два варианта и все още не е решила с кой да отиде до олтара.



Въпреки че телевизия Е! финансира част от разходите, Кание Уест и Ким Кардашиян ще похарчат още 7 милиона долара. Двамата са планирали репетиция на вечерята, която ще струва 650 000 долара.

Тя ще бъде подготвена от майстор готвачи от цял свят. Охраната струва 3 милиона долара, цветята са за един милион. Храната струва около 2000 на порция, а шампанското - 6000 долара бутилката.

Празненството ще приключи с фойерверки за 200 000 долара.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра