Следва

Помощ: Как да не се поддаваме на емоциите - собствените и чуждите?

Седмичен ХОРОСКОП - 26 май - 1 юни

Спокойното начало на седмицата ще продължи благоприятните тенденции от предишните няколко дни. В...

Astro преди 9 години

Спокойното начало на седмицата ще продължи благоприятните тенденции от предишните няколко дни. В понеделник и вторник е подходящо да се направи преглед на последното развитие на нещата и взетите важни решения. В бизнеса, в политиката, в личните отношения, идва момент, когато трябва да се определят методите и начините на действие, в избора на позиция, в избора на съюзници и партньори.

Прогнозата сочи, че в най-добра позиция ще се окажат тези, които имат ясно разбиране за своите цели, отрано начертани планове за постигането им и воля за изпълнение на задълженията си към своите партньори. Именно тези качества ще им позволяват през следващите дни да не се окажат изолирани от новите възможности за приходи.

Като цяло, в положителния фон на седмица се забелязва лек спад в сряда вечерта и четвъртък. Първо, енергийният потенциал ще се влоши от новолунието в 8 градуса Близнаци. След това, в четвъртък ще сработи неблагоприятния аспект на Слънцето с Нептун. В контекста на текущото разположение на планетите може да се прогнозира появата на проблеми с доверието, разпространение на невярна информация или възникването на скандали с публикуването на компромати, отнасящи се до ръководни лица или органи на властта.

От петък до края на седмицата биосферата ще възстанови своето хармонично състояние. Под влияние на благоприятните аспекти на Слънцето с Марс, много хора ще изпитат физически и психически подем, желание за водене на активен начин на живот. Този уикенд е идеалното време за колективни тържества, масови спортни и културни мероприятия, туризъм и кратки пътувания.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Съдбата те закриля!


През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна към теб и ще те подкрепя във всичко, освен ако разбира се, сам не си попречиш, опитвайки се по всякакъв начин да избегнеш благоприятните събития в живота си. В началото на седмицата е възможно романтично запознанство, което може да ти донесе не само приятни моменти, но с времето да прерасне в нещо повече. Ако вече имаш човек до себе си, очаквай от него приятна изненада и приятни вечери.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Конфликти, спорове!


Седмицата може да бъде съпроводена с появата на различни видове конфликти, спорове и изясняване на отношения. Напрежение ще има в работната среда, както и навсякъде, където се изисква координирана дейност на няколко души. Различни желания, идеи и подходи към решаването на проблемите ще доведат до факта, че всички действат несъгласувано, пречат си един на друг и в крайна сметка излизат извън себе си. Конструктивното решение на проблема е почти невъзможно, освен ако успееш да намериш достатъчно сили в себе си, за да преодолееш съпротивата на околните и да наложиш волята си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не отказвай помощ!


Тази седмица не отказвай помощ отстрани, дори да си уверен в собствените си сили. Началото на периода е благоприятен за партньорства в работата и съвместно постигане на резултати - от това всички ще са доволни, а ти ще постигнеш поставените цели много по-бързо. Към средата на седмица ще си склонен към фатализъм, вярвайки, че всичко се решава от случайността и е възможно в някакъв момент да откажеш да се бориш и да “вдигнеш ръце”. За щастие, скоро ще започнат да ти се случват само благоприятни събития и ти отново ще повярваш в късмета си и в това, че всичко зависи именно от теб. В края на седмицата ще бъдеш особено активен.

РАК 22.06 – 23.07

Дребни проблеми!


Съдбата ще ти поднесе разни дребни проблеми, които може сериозно да те разстроят. Потъвайки в себе си и поддавайки се на мъката си, може само да влошиш ситуацията, така че по-добре се опитай да се развеселиш и започни да слагаш делата си в ред, въпреки че няма да ти бъде лесно. Първата половина на седмицата е богата на труд и много уморителна, но това ще ти позволи да направиш каквото е необходимо, за да започне животът ти постепенно да се подобрява. Така че недей да мързелуваш и се захващай за работа! Ще бъдете в състояние единствено през уикенда да се отпуснеш и да се насладиш на плодовете на труда си, тогава и настроението ще ти се оправи и нещата ще потръгнат.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Силна интуиция!


През тази седмица ще имаш силно изострена интуиция и чувствителност, а оттам и като следствие, повишена емоционалност и уязвимост. Хората около теб, не винаги ще са в състояние да разбират правилно твоите действията и постъпки, както и реакцията ти на случващото се. Ограничавай се само в краен случай, през останалото време, бъди себе си. Води се от интуицията, а логиката остави за по-късно. Краят на седмицата ще бъде по-благоприятен за нови дела, в този момент твоята делова активност ще бъде на максимум.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тежки мисли!


Понякога може да те обхващат тежки мисли, но не непременно поради факта, че някой с нещо те е обидил, някои умозаключения са по-скоро плод на въображението и страха, отколкото на реалността. През тази седмица в живота ти, всичко е спокойно и винаги ще можеш да разчиташ на подкрепа от роднини и близки хора. Емоционалното напрежение ще премине в края на седмицата, когато ще можеш да си позволиш почивка от ежедневните грижи. Скоро ще се убедиш, че всичко върви благополучно и че страховете ти са били напразни.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не се намесвай!


Първата половина на седмицата ще бъде много неприятна за теб. В понеделник е препоръчително да не предприемаш никакви сериозни действия и да не взимаш важни решения. Ситуацията може да излезе извън контрол и случващите се събитията може силно да те разстроят, но всяко активно действие от твоя страна само ще влоши нещата. Необходимо е да не се намесваш, просто да изчакаш, докато всичко се разреши от само себе си. Към края на седмицата нещата ще се върнат към нормалното, разправиите и конфликтите ще утихнат и настроението ти ще се повиши. Струва си да планираш важните мероприятия за уикенда, но ще бъде най-добре ако в почивните дни успееш да се отпуснеш и релаксираш.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Минимум контакти!


Светските грижи и неприятности ще започнат да те уморяват и честно казано да те отегчават. Така че първата половина на седмицата е по-добре да прекараш насаме със себе си и да сведеш до минимум всички възможни контакти. В теб ще започнат да се зараждат нови идеи, но тъй като в момента те няма да намерят реализация, може да се разочароваш, преди всичко от себе си и да изпаднеш в депресия. Негативното емоционално състояние ще отшуми към края на седмицата и постепенно ще започнеш да прилагаш своите планове в живота.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Въпрос на избор!


Дава ти се избор (особено в личния живот, както и във всяка част от твоето същество, която е свързана с емоциите) да оставиш всичко както си е или да направиш драстични промени. Периодът е успешен за теб, но ако искаш да запазиш дадени отношения, тогава трябва да се търсят общи допирни точки, а това не предполага никакви явни действия и постъпки. Ако все пак искаш за себе си нещо ново, промяна, динамика, тогава през тази седмица може доста внезапно да смениш посоката на своя живот. Първоначално може да ти бъде трудно и неприятно, но това ще бъде само временно неудобство.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Разрешаване на проблеми!


Тази седем дни са много благоприятни за разрешаване на всякакви проблеми в отношенията ти с втората половинка. Ако са се натрупали отдавнашни спорове и разногласия, през тази седмица те най-вероятно ще се разгорят. Особено в началото на периода, когато може да се скарате за нещо или просто да спрете да си говорите. В средата на седмицата, ти предстои да вземеш решение за бъдещето си. И до края на седмицата те очаква или пълно скъсване на съществуващите отношения или сериозно преосмисляне на връзката. Старай се да избягваш нови запознанства - те ще бъдат неуспешни.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Осмисляне на ситуацията!


В началото на седмицата, от теб ще се изисква взимането на информирано решение, спокойно и качествено осмисляне на ситуацията и едва след това проява на каквито и да било действия. Правилният избор ще ти донесе успех както във финансовите дела, така и личния живот. Има вероятност да завържеш ново запознанство. Чувствата ти може да се проявят доста силно към края на седмицата, дори във старите отношения може да избухне нова страст. Също така, седмицата предразполага към грижа за други хора, затова в теб може да се появи желание да посетиш възрастни роднини или да си вземеш домашен любимец.

РИБИ 20.02 – 20.03

Нещата се развиват от само себе си!


През този период, трудно ще постигнеш съгласувани действия, поради различията, които непрекъснато ще срещаш и наличието на проблеми, които лесно ще те изваждат извън релси. Но да се опитваш да държиш ситуацията под контрол, ще бъде безполезно и неефективно губене на време и усилия. Нека нещата се развиват от само себе си и скоро ще забележиш, че всичко се нарежда по най-добрия начин за теб. И ако в същото време запазиш силите си и свободата в мисленето (не изпадайки в хаос и суета), ще можеш лесно да обърнеш ситуацията в своя полза, направлявайки всичко в нужната посока.

Красивата австралийска певица Кайли Миноуг ще отпразнува 46-годишния си рожден ден на 28 май, сряда.
 
 

More Astro