Следва

Детската програма от културната олимпиада в Сочи пристига на фестивала за съвременно изкуство - Дома Арт Фест

София Вергара се раздели с годеника си

Още една Холивудска двойка се раздели...

People of art преди 9 години

Още една Холивудска двойка се раздели.

София Вергара и годеникът й Ник Льоб сложиха край на взаимоотношенията си след четиригодишна връзка. Това стана ясно, след като колумбийската актрисата сама обяви новината на страницата си в интернет. Тя обясни, че раздялата им се дължи на заетостта им и невъзможността да отделят време един за друг.

"Не, че някой го е грижа, но за да избегна всевъзможните измислици и болезнени драми, които пресата ще възпроизведе, предпочитам да кажа на феновете си лично, че вече не сме заедно с Ник. Поради невъзможността си да прекарваме време заедно заради работата му, а сега и заради моята, двамата предпочетохме да сложим край на връзката си. Ние все още сме много близки, но вярваме, че това е най-доброто нещо за нас в момента. "





Годежът на София Вергара и Ник Льоб бе обявен през юли 2012 г. През февруари обаче актрисата каза в предаването на Елън де Дженерис, че е прекалено заета дори да планира сватба. Двамата бяха забелязани последно заедно по време на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус".

София Вергара миналата година беше най-високоплатената американска телевизионна актриса. Тя е най-известна с ролята сина Глория в сериала "Модерно семейство". Сега се снима във филмс Рийз Уидърспун, който още няма заглавие.

Актрисата има 21-годишен син Маноло от първия си брак. Той ес ученическата й любов, но тя се развежда през 1993 г., преди да се пресели от Колумбия в САЩ .

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра