Следва

Животът на нюйоркските пожарникари в „Спасете ме”

Мика Стоичкова стана булка

Мика Стоичкова стана булка

People of art преди 9 години

Дъщерята на легендарния Христо Стоичков стана булка. 

В случая Мика, която е сериозно обвързана с актьора Иво Аръков, не облече бялата рокля за собствената си сватба, а по повод специална фотосесия за списание "Булка".

Явно г-ца Стоичков е искала да се види в тази роля, а може би да направи генерална репетиция за това, което я очаква в бъдеще. На този етап Мика и нейният възлюбен Иво нямат намерение да стигат толкова далеч във връзката си, но факт е, че двамата са неразделни и нещата между тях са доста сериозни. 



Преди време самата тя содели, че ако се стигне до сватба тя ще е малка и непретенциозна с не повече от 10 човека.

Дъщерята на легендарния ни футболист и Иво се запознават посредством близката им приятелка Гери Дончева, която им урежда среща без самите те да подозират за нея. Не се случва любов от пръв поглед. В началото актьорът е доста дистанциран, но след около половин месец опознава Мика и любовта им разцъфнала.

Актьорът дори призна наскоро, че в семейството на Стоичкови се чувства много комфортно и го усеща като свое. Той вече бил получил благословията на Камата да е гадже на дъщеря му.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра