Следва

Нашият IT shopping list тази седмица - За силно лятно начало!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

По време на премиерата на „Облаците над Силс Мария”, част от...

All fashion преди 9 години

Жулиет Бинош незабравима

По време на премиерата на „Облаците над Силс Мария”, част от 67-я Филмов Фестивал в Кан. Класическа в тесен кожен панталон и сако с мъжка кройка, Жулиет е едновременно секси, професионална и създаваща нови стандарти. Засега е сигурно, че тоалетът не е на Chanel, а ние оставаме нетърпеливи за две неща: да научим името на дизайнера и да се потопим във филма, спряган едновременно за амбициозен и дълбоко интелектуален.

Децата на Армани



Са стилни, свежи и много респектиращи, облечени в новата колекция за есен/зима 2014 на Armani Junior. Ако сте поканени на Червения килим, но не сте намерили детегледачка, изберете черен копринен смокинг за момченцата и момиценцата ви. Съчетайте с бяла копринена риза и фризиран домашен любимец. Лице на колекцията е най-младата актриса, някога номинирана за Оскар – Куевенжан Уолис. Тя е била само на 8, когато се сблъсква с номинацията си за ролята в „Зверовете на Дивия Юг”. Е, както казват, децата го приемат по-леко.
 

Синият диамант



Изникна от не недрата на земята, а от частна колекция точно две години след мощното земетресение от 22.05.2012 с епицентър социалните мрежи около София. Новият горд собственик на най-големия в света син диамант е ювелирният гигант Harry Winston. 13,22-те карата искрящо синьо в крушовидна форма бяха закупени по време на търг на аукционерната къща Christie’s в Женева, а ние сме сигурни, че пред скъпоценния камък се открива дълъг път от холивудски деколтета и кралски безименни пръсти.

Оливия Палермо... 



...никога не е била по-приканваща да я последваме на VIP рожден ден. IT момичето прибави огромно количество цветни балони, с които за малко не излетя към Страната на чудесата. Хелият ли е новият аксесоар, питаме се ние? Харесваме много и панталона с десен на едри точки, които вече издирваме из онлайн бутиците.

Очилата на Виктория Бекъм



Са нещо, което почти компенсира несъстоятелните дизайнерски проекти на съпруга й. Аксесоарите за очи със сигурност ще ни дадат много нови перспективи. В колаборация с Cutler&Gross този сезон Виктория вижда своите модели много четящи и отговорни към здравето на очите си.



Очилата са ръчно произведени в заводите на Cutler&Gross от най-фини материали, а ние ви намигаме изпод модела с преливащите в цветовете на дъгата стъкла.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.