Следва

Всички носят - Чантата Chanel Boy

Thakoon пускат линия обувки

Такун Пъничгъл, 40-годишният любимец на Мишел Обама, Деми Мур и Рейчъл Билсън, добави в...

All fashion преди 9 години

Такун Пъничгъл, 40-годишният любимец на Мишел Обама, Деми Мур и Рейчъл Билсън, добави в асортимента на Thakoon Addition обувна линия, а обувките се появиха за пръв път в колекцията му pre-fall 2014.

"Има нещо в обувките, което променя целия образ и всички дрехи, които обличате, — казва Такун, представяйки новата си линия. — Те изменят походката ви и ви свързват със земята, а това е много важно". За пръв път обувките се появиха в предесенната колекция на дъщерната му марка Thakoon Addition: всичко на всичко 10 чифта, всеки в ценовия порядък от 375 до 565 долара. И вече ги поръчаха байъри в най-големите магазини, включително Harvey Nichols, Net-a-Porter.com и Stylebop.com.

"Знаех, че да се занимаваш с обувки е увличащо, но дълго чаках подходящата възможност, която да ми позволи да изследвам този предмет в неговата пълнота", —разказва още дизайнерът за това защо толкова дълго е отлагал тази премиера. По-рано обувките за ревютата на Такун бяха създавани от Laurence Dacade и Giuseppe Zanotti. Но пък господин Пъничгъл вече има опит в работата с тази част от гардероба: през 2006 година дизайнерът създава капсулна колекция обувки за американската Nine West, а за пуска на своята пълноценна обувна линия през тази година се обединява с марката Six London.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.