Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Джорджо Армани с нов любимец - Кристиан Пелицари

Джорджо Армани има ново протеже - младият дизайнер се казва Кристиан Пелицари, които ще има...

All fashion преди 9 години

Джорджо Армани има ново протеже - младият дизайнер се казва Кристиан Пелицари, който ще има вече насрочено самостоятелно представяне през септември в Teatro Armani и може да бъде определен като безспорно свеж и оптимистичен полъх за италианската мода.

Кристиан Пелицари, випусник на флорентинския институт Polimoda, стартира през 2011 година, започвайки с производството изключително на мъжко облекло - дамската линия е добавена към портфолиото му съвсем неотдавна. Тайните на работата за мъжка линия младокът познава от времето на стажа си в италианската модна къща Tonello, а по-късно и от Париж, където учи занаята при майстори като Vionnet и Jay Ahr. Упоритата работа дава своите плодове: името на Кристиан и без това е в ушите на публиката дори и извън пределите на Италия, а поддръжката на Джорджо Армани най-вероятно ще му помогне да се качи на друго ниво като публичност, както и търговски успех.

Програмата си за поддръжка на млади дизайнери Джорджо Армани стартира през 2013 година: собствени ревюта в неговия Armani Teatro по време на седмицата на модата в Милано вече са провеждали Andrea Pompilio, Stella Jean и съвсем неотдавна, през февруари, дизайнерският дует Au Jour le Jour.







More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.