Следва

Ким Кардашиян, Кание Уест и тяхната пищна тридневна сватба

Изложба фотографии на The Beatles в хотел George V в Париж

От 15 до 30 юни тази година в лобито на хотел Four Seasons Hotel George V ще се състои...

People of art преди 9 години

От 15 до 30 юни тази година в лобито на хотел Four Seasons Hotel George V ще се състои изложба, посветена на 50-тата годишнина от деня, в който легендарните The Beatles посещават прочутия парижки хотел.

Феновете на култовата група, които това лято ще се окажат в столицата на Франция, следва да отбележат в гидовете си с червено адреса на петзвездния хотел Four Seasons Hotel George V: в първия месец на лятото знаменитият хотел отбелязва 50 години от гостуването на членовете на групата в един от неговите апартаменти. В архивите на фотографа Хари Бенсън, който съпровожда групата през 1964 година в Америка, има и документални потвърждения на интересни факти от видимо фантастичния престой на групата в това място, които хотелът с гордост ще представи на изложбата, озаглавена I Feel Fine ("Хубаво ми е" — песента на Джон Ленън и Пол МакКартни, записана и пусната в края на 1964 година).

В лобито в посочените дни ще бъде поместена експозицията на фотографии от Бенсън, живи документи на едно гигантско по мащабите и резултатите си творческо сътрудничество между четирима гениални млади мъже. По стените на луксозния Four Seasons Hotel George V щи висят снимки от репетиция на песента I Feel Fine (Ленcн и МакКартни на пианото), от прочутия бой с възглавници, умело режисиран от Бенсън, и много други ексклузивни мигове от живота на музикантите, които по това време вече активно променят хода на световната музикална история.







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра