Следва

Водещият Димитър Павлов повежда "Лига на разказвачите"

Ким Кардашиян, Кание Уест и тяхната пищна тридневна сватба

Двамата най-накрая вдигнаха дългоочакваната си сватба, като за нея все още не са ясни всички подробности...

People of art преди 9 години

Ким Кардашиян и Кание Уест казаха своето "Да!" и това наистина се оказа страхотно. Двамата най-накрая вдигнаха дългоочакваната си сватба, като за нея все още не са ясни всички подробности.

Риалити звездата и рапърът сключиха брак във Флоренция, като булката бе отведена до олтара от своя доведен баща Брус Дженър, въпреки че той наскоро се раздели с майка ѝ Крис.

Окаса се, че Бионсе и Джей Зи, за които се говореше, че ще са кумове на приятеля си Кание, дори не са присъствали на събитието, както и братът на Ким – Роб Кардашиян, който бе забелязан на летището в Ел Ей докато течеше церемонията.

Ким и Кание избраха за своята сватба италианския замък „Форт Белведере“, след като предния ден дадоха празнична вечеря в двореца Версай, Франция.

Певицата Лана Дел Рей наистина изпълни някои от песните си за младоженците, но не на самата сватба както се очакваше, а на репетицията предишния ден. На самата церемония се изявиха - приятелят и колега на Кание – певецът Джон Леджънд и Андреа Бочели.

На сватбената церемония Кание, Ким и дъщеря им Норт носеха тоалети на дизайнера на Givenchy – Рикардо Тиши. Двойката каза обетите си по залез слънце пред стена от бели рози и божури, висока 6 м.

Според запознати гостите на събитието са били около 600, а танците са продължили до късно през нощта. Празникът приключи за всички с пищна заря от фоеверки, която озари небето.

Това е третата сватба на Ким и първата на Кание. Първият брак на Кардашиян беше с музикалния продуцент Деймън Томас. Той продължи от 2000 г. до 2003 г. През 2011 г. тя беше омъжена за баскетболиста Крис Хъмфрис 72 дни.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра