Следва

"Референдум" събира всички партии за първи път след изборите

Успех в кариерата на Соланж Ноулс след спречкването с Джей Зи

Скандалът продава е факт, потвърждаван многократно във времето. Изключение не прави и семейната дрязга...

People of art преди 9 години

Скандалът продава е факт, потвърждаван многократно във времето. Изключение не прави и семейната дрязга между Соланж Ноулс и прочутия й зет Джей Зи, разиграла се пред очите на целия свят.

Според сайта HipHopDX певицата е продала над 2000 копия от своя дигитален албум само седмица след нелепата случка в асансьора на луксозен хотел в Ню Йорк по време на Meta Gala 2014. За сравнение се посочва, че преди спречкването от същия албум са закупени само 600 копия.

От въпросния сайт предполагат, че растящият интерес към Соланж се дължи именно на скандалното видео, в което тя напада Джей Зи пред очите на Бионсе и припомнят, че през 2003-та, когато Ноулс пуска своя първи албум Solo Star, иначе талантливата госпожица претърпява абсолютно фиаско на музикалната сцена. И въпреки някои силни моменти след това, Соланж така и не успява да достигне космическите постижения на своята сестра.

Във връзка с инцидента в асансьора, за който всички от семейството упорито мълчаха, най-после в медиите се появи официално изяснение:
„В резултат на станалия обществено достояние видеоклип от охранителните камери на хотела от понеделник, 5 май, имаше много спекулации за това, което предизвика неприятния инцидент. Най-важното нещо в момента обаче е, че нашето семейство е стабилно въпреки всичко", се чете в съобщението.





В подкрепа на изявлението идва и една обща снимка, публикувана в социалните мрежи от самата Бионсе, на която звездата позира със сплотеното си семейство в състав - съпругът й Джей Зи, майка й Тина Ноулс и сестра й Соланж.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра