Следва

Руските приятелки на известните мъже - 7 неустоими жени, които завъртяха ума на световните звезди

Джорджо Армани официално е дизайнерът на Байерн Мюнхен

Тригодишен договор с Байерн Мюнхен подписа италианският дизайнер Джорджо Армани, който ще шие официалните...

All fashion преди 9 години

Тригодишен договор с Байерн Мюнхен подписа италианският дизайнер Джорджо Армани, който ще шие официалните костюми на отбора.

"Униформите" за специални събития ще се състоят от перфектно скроени сака по прецизния дизайн на майстора, създадени от вълна и кашмир, жилетки, панталони и светлосиви ризи. В цветовете на клуба са вратовръзката, обувките и палтото към костюма.

В допълнение треньорът на баварците Пеп Гуардиола и всички играчи ще получат и колекция специални аксесоари за дълги и кратки пътувания. Пътните им чанти и козметични несесери също ще бъдат с логото на Armani, брандирани с цветовете на Байерн.

Това не е първото ръкостискане между модната къща и спорта, припомняме, че дизайнерът е автор на официалните олимпийски екипи на Италия, а между 2007 и 2009-та неговите костюми носеше английският отбор Челси.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.