Следва

Баленсиага съди Стив Мадън заради чантата Motorcycle Bag

Руските приятелки на известните мъже - 7 неустоими жени, които завъртяха ума на световните звезди

Техните деколтета съвсем доброволно пападат в обективите на фотографите...

All fashion преди 9 години

Техните деколтета съвсем доброволно пападат в обективите на фотографите, имената им трудно се запомнят или пък бързо се забравят, а в трудовите им книжки никой не гледа. За тях не можем да кажем много - предългите крака, големи гърди и изящни коси говорят сами за себе си. Основна професия и най-добро постижение за тези руски красавици са любовните им романи със световни зввезди.

Ето и кои са те:

Лара Лието - настоящата приятелка на актьора Ейдриън Броуди. Родена в Москва, но живее в Монако, тя привлече вниманието дори на най-висшето арт общество на кинофистивала в Кан с визията си на Малката русалка. Естествено, феновете на Броуди първоначално не харесаха Лара, но след като я откриха в редиците на Instagram, вече я обожават. Ейдриън също, както е видно. Двамата изглеждат много влюбени, въпреки че са заедно от цели 3 години.



 

Анастасия Макаренко -
 Изглежда, че 25-годишният модел Анастасия Макаренко успява да държи здраво юздите на своя непредсказуем любим - известният шегаджия Мики Рурк. В мрежата дори се появиха сърцераздирателни заглавия като: "Заради младата си руска приятелка Мики Рурк легна под ножа" или "Анастасия Макаренко накара гаджето си да носи обувкте й" (по време на парти Анастасия протрива краката си и прекарва вечерта боса, а Мики покорно върви след нея с чифт обувки в ръце).



Катя Елизарова - Лондонският модел Катя Елизарова, която участва и в нашумялото риалити шоу "Запознай се с руснаците", е по-скоро ителигентна уминца, която не е чак толкова щастлива от факта, че се поцелува с актьора Бенедикт Къмбърбач, докато бяха на остров Ибиса, заради тръгналите слухове след това. "Извинете, но бяхме на сватба, всички бяха щастливи, спокойни, на почивка. Това не означава абсолютно нищо - ние не сме гаджета", казва Катя. Да, де, ама дали?



Мариника Смирнова: Мис Русия 2008 е бивша съпруга на собственика на "Euroset" Тимур Артемиев; тя е и един от участниците в британското шоу "Запознай се с руснаците". Днес обаче мис Мариника е сериозно заподозряна в романтична връзка с актьора Джонатан Рис Майерс, въпреки че тя усилено се опитва да го отрече: "Ние сме приятели, просто приятели".



Даша Капустина - Моделът от Владивосток в продължение на вече две години излиза със състезателя от Формула 1 Фернандо Алонсо. Нещата между тях изглеждат доста сериозни, особено след като Даша заряза предишния си любим заради Фернандо.





Катя Иванова - Когато е едва на 21 години, руската сервитьорка Катя се влюбва лудо в 62-годишният член на Ролинг Стоун Рон Ууд.  А за да бъде с нея, той напуска съпругата си, с която е живял двадесет и три години и от която има четири деца. Историята на този любовен роман се следи в захлас от цяла Великобритания, докато не тръгват слуховете, че Катя е пуснала оплакване срещу Ууд за системен побой.



Оксана Григориева - Преди пет години руската пианистка и певица Оксана ловко примами смелото сърце на актьора Мел Гибсън, та дори му роди дъщеря. През 2010 обаче палавницата го обвини в домашно насилие и сега на Гибсън му е абсолютно забранено да се доближава до бившата си любима и дъщеря си. Което не му пречи да плаща издръжка.


 
Виж още по темата:
Рускините – защо са толкова много Жени и някои разсъждения за успеха им с родните мъже, и не само с тях
 

More All fashion