Следва

Тялото: Изпитани народни средства против пърхот

Колаген в твоя ден, или каква е тайната на звездите за вечна младост

Колаген, внесен отвън, който прониква в тъканите на човешкото тяло и се усвоява напълно от него.

Hair преди 9 години

Сигурно не веднъж си се питала как става така, че повечето от любимите ти звезди изглеждат непокътнати от времето, въпреки годините. Да вземем например Мадона или пък Кристин Дейвис, които изглеждат прекрасно за възрастта си. На какво ли се доверяват те?

Вече имаме точен отговор на въпроса и нямаме търпение да ти разкажем. Става въпрос за колаген!

Защо колаген?

Защото колагенът представлява 75 % от състава на кожата, косата, ноктите и ставите. Всяка година след 25-тата собственият колаген намалява с 1,25%, а около 40тата година е напълно изчерпан. Резултатът е доста видим – по-забележими бръчки, отпуснат овал на лицето, по-разширени пори, целулит. Липсата на колаген е опасна и за здравето, защото води до остеопороза. Дори и най-качествената козметика и модерни процедури не могат да компенсират това, което липсва на кожата отвътре. Затова се налага да „зареждаме” кожата си с колаген под формата на хранителна добавка.

Защо PureLogicol?

На пазара има много колагенови продукти, но PureLogicol единственият 100% чист колаген с молекула под 2000 далтона. А това е много важно, защото единствено малките колагенови пептиди могат да бъдат напълно усвоени от организма, за да се постигне желания ефект. Предимствата на чистия колаген са научно доказани от Медицинския Институт на Харвард.

Затова няма нищо сучайно в това, че звездите приемат PureLogicol и изглеждат по този начин, а хубавото е, че вече можеш и ти да се наредиш до тях с неувяхващата си младост, защото продуктите от серията са вече и у нас.

И не се учудвай, ако твоят дерматолог ти препоръча PureLogicol. Добрите дерматолози препоръчват винаги най-доброто. PureLogicol се предлага в най-добрите аптеки и тук!

ПРОДУКТИТЕ НА PURELOGICOL СА КОЛАГЕНО-СТИМУЛИРАЩА КОЗМЕТИКА БЕЗ ПАРАБЕНИ, АЛКОХОЛ, ИЗКУСТВЕНИ АРОМАТИ И ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ!

 

PURELOGICOL – ЧИСТ КОЛАГЕН 90 КАПСУЛИ 

Независими клинични изследвания доказват, че приемът на капсулите PureLogicol намалява дълбочината на бръчките /43%/, повишава влажността на кожата /25%/ и намалява на размера на порите /35%/. Освен това подпомага укрепването на ставите и предпазва от остеопорозата.

Той може да бъде приеман на капсули като тези тук не съдържат: добавки, холестерол, консерванти, глутен, жито, пшеница, лактоза, захар, оцветители, мая.

Дозировка:
3 капсули вечер преди сън. Всяка капсула съдържа 600 мг хидролизиран колаген и започва да действа в първите 45-90 минути от съня. Препоръчителен прием за максимален ефект – от 3 до 6 месеца.

Резултатите от приема на колаген Purelogicol са видими още след четвъртата седмица.

Purelogicol няма странични ефекти или противопоказания.

Препоръчителна цена 98 лв.

 

РЕГЕНЕРИРАЩ СЕРУМ ПРОТИВ ОТПУСКАНЕ 
НА КОЖАТА - АНТИ-ГРАВИТАЦИОНЕН


Този лек като коприна серум съдържа пептиди, които контролират отпуснатостта на кожата и стимулират синтеза на колаген и еластин.

Намалява дълбочината на бръчките отвътре и подобрява контура на лицето. Успокояващите мощни нано-витамини с растителен произход F, A, C и E се абсорбират от кожата в дълбочина и придават младежки, сияен блясък.
 
Препоръчителна цена 129 лв.

 
СУПЕР АНТИОКСИДАНТЕН ОВЛАЖНИТЕЛ SPF 15 


Ободряващ кожата овлажнител, който предпазва от вредното въздействие на свободните радикали и фото-стареенето. Съдържа нано-витамини, екстракт от гроздови семки и зелен чай. Иновативната формула комбинира активни пептиди и протеини, за да стимулира синтеза на колаген.

Видимо намалява бръчките, рехидратира и подхранва кожата, като й придава по-младежки вид.

Препоръчителна цена 103 лв.
 
 
МАСКА ЗА СТИМУЛИРАНЕ СИНТЕЗА НА 
КОЛАГЕН

Подмладяваща маска  за моментален лифтинг ефект.
При редовна употреба удължава  ефекта от колагеностимулиращите терапии.

Съдържа пречистени микро-водорасли, които работят на три нива - стягат, стимулират синтеза на колаген и помагат за заздравяване на кожната матрица.

Мощните антиоксиданти и подхранващи растителни екстракти от акай, еделвайс и драконов плод правят кожата мека и сияйна.


Препоръчителна цена 136 лв.
 

 

 

More from View Sofia

More Hair