Следва

Фантазно фламинго окъпано в розово

Дневниците на редакцията: След скандала Соланж е по-успешна, Тайната на Оливия Палермо, Galliano си търси собственик, Армани в афера с футбола

Скандалът продава е факт, потвърждаван многократно във времето. Изключение не прави и семейната дрязга...

All fashion преди 9 години

Успех в кариерата за Соланж Ноулс след спречкването с Джей Зи

Скандалът продава е факт, потвърждаван многократно във времето. Изключение не прави и семейната дрязга между Соланж Ноулс и прочутия й зет Джей Зи, разиграла се пред очите на целия свят.

Според сайта HipHopDX певицата е продала над 2000 копия от своя дигитален албум само седмица след нелепата случка в асансьора на луксозен хотел в Ню Йорк по време на Met Gala 2014. За сравнение се посочва, че преди спречкването от същия албум са закупени само 600 копия. (Чети още

Джорджо Армани официално е дизайнерът на Байерн Мюнхен



"Униформите" за специални събития ще се състоят от перфектно скроени сака по прецизния дизайн на майстора, създадени от вълна и кашмир, жилетки, панталони и светлосиви ризи. В цветовете на клуба са вратовръзката, обувките и палтото към костюма. (Чети още)

Тя си има свои тайни



Лъскава и секси, винаги в елегантна прическа дългата коса на it момичето госпожица Оливия Палермо си има своите тайни, за да изглежда главозамайващо.

Споделя я на личния си сайт, като не забравя да благодари на коафьора си, който я научил на най-важните уроци за красивата коса. (Чети още)

Съд за плагиатите



От модна къща Balenciaga са силно обезпокоени, че американският дизайнер Стив Мадън, основател на бранда Steve Madden, е изкопирал дизайна на емблематичен модел чанта.

С това становище френската марка влиза в съда, за да искат възмездие за Мадън.(Чети още)

John Galliano няма да участва в мъжката седмица на модата



Лейбълът отсъства от календара с дефилета, обявен официално от Френския моден съвет. Липсата на John Galliano в програмата няма да ощети Седмицата откъм съдържание. Въпреки отсъствието на едно, още 50 ревюта са предвидени да бъдат показани в петте дни мъжка мода в края на юни.(Чети още)

Versace Loves Brazil T-shirt





По повод началото на Световното първенство в Бразилия, Донатела Версаче е създала специална тениска, която съчетава страстите на футбола с ярки иконографията на Versace, която е в неговото ДНК.

Чисто новият бароков печат е създаден с помощта на цветовете на бразилския карнавал, украсен с повтарящи се снимки на футболни топки и цветя.

Предлага се тук: versace.com
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.