Следва

Double Trouble - Черен, дантелен, луксозен

Б като Библия, Б като Блог

И като показахме Гуен Стефани и умението й да го превръща в добрата градска дреха само с чифт очила...

All fashion преди 9 години

И като казахме гащеризон...

И като показахме Гуен Стефани и умението й да го превръща в добрата градска дреха само с чифт очила, футуристични платформи и нейното си - винаги толкова червено и винаги толкова ярко червило, този пример от блога Orchidgrey идва да потвърди факта, че нови стил възможности на гащеризона тепърва предстои да открием.

Всичко е в неговата леснота на обличане и в небрежното ни отношение към сериозните неща в живота, когато го носим.









orchidgrey.blogspot.com

На лятото му прилича...











Да ходиш бос, да се облечеш в аксесоари, а пък роклята ти да е толкова широкоскроена, колкото е душата ти, са сред най-хубавите страни на лятото, което дава знак, че е дошло с високите дневни температури и чрез малките вдъхновения от световното блог пространство. Като това бохемското, прекрасно стилизирано с ниския минималистичен сандал, шапката с широка периферия, голямата чанта с лесното закопчаване и многото свободно пространство, бижутата…

Кое от къде: 
Роклята на летните ни мечти е с марката ASOS, но всички количества са отдавна изчерпани, сандалите са Everlane, чантата - Mansur Gavriel, шапката - Kate Spade, очилата - Karen Walker 'Super Duper', а бижутата - Cartier, David Yurman и някои винтидж съкровища от мамини времена.

atlantic-pacific.blogspot.com

Малките удоволствия в един свободен ден…















… се крият в това да го стартираш с капучино в компанията на шоколадов еклер или парче орехов кекс, калориите от които предстои да изгориш с дългата разходка, последвана от задължителното отбиване до най-близкия пазар за хубави едри и сладки череши и букет градински цветя, за да влезе лятото и у дома.

cheetahisthenewblack.com


Нещо невероятно просто с ризата











Но пък гениално, както обикновено се случва със семплите неща. Ризата е бяла, денимът е син, чантата напомня на ученическа, а обувките са сребърни, островърхи и на ток. Нищо сложно, но съвършено, както за един офис ден, така и за събота следобед в града.

houseofharper.com

Малко от ръцете, много от сърцето



















Чудесна идея за малко ръчен труд и много кеф от постигнатия резултат. За да си го направиш в настроението на някой личен празник или за всекидневните питиета, е необходимо да имаш въже, цветни конци в желаната палитра, голяма игла, ножица, линия и съвсем дребни познания по шев и кройка. 

Завиваме, зашиваме, режем и новите ни подложки за чаши са абсолютно готови след минути. 

cupcakesandcashmere.com
 

More All fashion