Следва

Ивайло Христов: Стана ми мъчно за младите

Марго Роби в отлична форма за "Тарзан"

Очевидно тя все още не мисли, че е прекалено известна, за да потренира в местния парк...

People of art преди 9 години

Марго Роби е красивата австралийка, която побърка всички мъже с прелестите си във "Вълкът от Уолстрийт". И въпреки, че бе номинирана за не една или две награди заради ролята си във филма и мина многократно по червения килим през последните месеци, очевидно тя все още не мисли, че е прекалено известна, за да потренира в местния парк.

Звездата беше снимана да прави упражнения върху тревата на една от прекрасните лондонски градинки, облечена изцяло в черно и в компанията на някои от нейните приятели.





23-годишната красавица правеше серии от енергични упражнения, включително и много на брой коремни преси и разтягания в хода на тренировката, след което се качи на колелото, за да продължи разходката си по алеята.

Явно Марго се стреми да бъде в отлична форма в навечерието на нейната роля в римейка на филма "Тарзан", където освен бившата блондинка ще видим още и звездата от „Истинска кръв" (True Blood) Александър Скарсгард в ролята на самия Тарзан. Самюел Джаксън и Кристоф Валц също са потвърдили участието си във филма.
























 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра